SPORT

søn, 22 apr 2018

Komplet trådløse in-ear

Bragi – The Headphones har de funktioner man kan forvente af hovedtelefoner i dag.

Bragi var en af de først på markedet, der ville lave nogle komplette trådløse in-ear. Dette blev til produktet The Dash, som blev udgivet sidste år. I mellemtiden har de lavet The Dash Pro, som TJECK har anmeldt, og som du kan læse om her.

None

None

Bragi – The Headphones. Pris: 1.399 kr.

 Bragi har ligeledes lavet en mere prisvenlig version, hvor man har skåret ind til benet, og dermed skåret alle de ekstra funktioner fra, således at de alene fungerer som in-ear.

Lyd

Desværre har Bragi dog ikke pillet ved lyden eller forsøgt at optimere den. Det virker faktisk som om, at de har taget nøjagtig de samme in-ear, som The Dash Pro, fjernet alle funktionerne også sat dem i et andet hylster. Det er nemlig den samme skuffende lydoplevelse, som man får med The Headphones. Lydbilledet er nemlig meget snæver, og jeg mangler bas, mellemtoner og diskant. Endvidere er lyden ret flad og jeg savner noget dybde. Det er lidt en kedelig oplevelse.
None

None

Funktioner og Design

Disse in-ear har de funktioner man kan forvente af hovedtelefoner i dag. Du kan skifte mellem sangene direkte på højre øreknop. Endvidere har den 6 timers batteri, og til dem medfølger en opbevarings case, hvor der desværre ikke er ekstra batterilevetid. Jeg synes det er nogle pæne in-ear, men der er intet nyt under solen. De er formet til et øre, og derfor afviger de ikke meget fra andre komplet trådløse in-ear. De er meget diskrete, hvilket jeg godt kan lide. Endvidere sidder de godt i ørene.

Konklusion

The Headphones er ganske glimrende, men til samme penge kan du finde andre komplet trådløse in-ear, der har bedre lyd, heriblandt Jaybird Run og Apple Airpods.
None

None