SPORT

tir, 02 apr 2019

Sådan arrangerer du en kæmpestor fest

Drømmer du om at arrangere en kæmpestor fest. (Pixabay)

Fødselsdag, studentergilde og sommerferie. Der er mange gode lejligheder til at holde en kæmpestor fest. Men før du kan iklæde dig festtøjet, er der lige et par ting, du skal have styr på.

Musikken spiller, gæsterne danser, og stemningen er god. Kan du se det for dig? Så drømmer du måske om at arrangere en kæmpestor fest. Men hvad skal du have styr på, når du arrangerer sådan en fest? Det forsøger vi at svare dig på her.

Når musikken spiller

Ingen fest uden god musik. Det kan de fleste nok blive enige om. Men hvilken slags musik skal der være til din fest? Du kan eksempelvis leje en jukebox og lade gæsterne selv bestemme, hvilken musik de vil danse til. Du kan også leje et stort anlæg og lave en playliste på Spotify, som I kan danse til hele natten. Hvis det skal være lidt ud over de sædvanlige, kan du leje et liveorkester, der med garanti kan få gang i festen. Leder du efter et liveorkester, så find det her.

Mad, snacks og drinks

Uden mad og drikke duer festen ikke. Derfor er det vigtigt at have styr på mad, snacks og drikkevarer, når du holder en kæmpestor fest. Der er heldigvis flere muligheder for at købe stort ind i både Danmark og i Tyskland, hvis du kører en tur over grænsen. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe, så er chips, sodavand og sommerfriske drikke altid gode bud. Hvis du har planer om at servere mad til festen, kan du med fordel købe ind til tapas. Det er nemt at forberede, og så er det et hit hos de fleste mennesker.

Markedsfør festen på sociale medier

Skal du holde en stor fest, er det selvfølgelig også nødvendigt at invitere gæster. I gamle dage betød det indkøb af papir, kuverter og frimærker. Det kan du selvfølgelig også gøre i dag. Skal det være lidt nemmere, kan du eksempelvis oprette en begivenhed på Facebook og invitere alle de mennesker, du gerne vil se til din store fest. Her kan du også nemt holde styr på, hvor mange der kommer. Når du arrangerer en fest, handler det i bund og grund om markedsføring. Du skal fortælle gæsterne, hvad de kan forvente af din fest. Hald & Lie har helt styr på markedsføring på de sociale medier. Du kan finde inspiration til, hvordan du bruger de sociale medier på deres hjemmeside.
None

None