SPORT

tir, 20 jun 2017

Sommerens Skechers pige- og damesko fra Californien

Skechers startede deres produktion i 1992, siden er brandet blevet verdenskendt for deres kvalitet og design

Sommersko, sandaler og sportsko. Amerikanske Skechers har taget det danske marked med storm. Og lige nu er sommerens hotte nyheder ude. De er designet af Skechers fra det afslappede, solrige Californien. En cool og relaxed stil med lækre designs af damesko, der passer godt til os danskere.

Skechers tilbyder i dag mere end 3.000 modeller indenfor lifestyle, mode, fritid og sportssko, så du finder garanteret altid en sko eller sandal, der matcher dig – til hverdag, fest, fritid eller sport. Skechers sko er særligt anvendelige til urbane formål, hvor man ønsker at bruge miljøet – for eksempel i forbindelse med skateboarding eller cykling. Skoene kan bruges til mere eller mindre sportslige formål, men helt generelt er sko herfra anvendelige til alle urbane formål, der kræver bevægelse og tilbagelægning af længere eller kortere ruter. Skechers designer i dag både almindelige sko, løbesko, sandaler og sko med memory foam. Skecherssko har en helt særlig udformning, der gør at man ikke kan tage fejl af sko herfra. Der findes forskellige kollektioner fra mærket, men de fleste af dem har samme originale udformning, hvilket indebærer en lang, smal og blød snude, der giver god åndbarhed. Det danske supertalent Maja Stage Nielsen har flere DM og EM medajler i triatlon og duatlon. Hun er vild med skechers, og bruger både Skechers sports- og fritidsmodeller. Med masser af rejser til store stævner i udlandet, er det vigtigt både med bekvemme, lette fritidssko og stærke, lette sportsko til de krævende discipliner. Også de succesfulde håndboldpiger fra Esbjerg er Skechersfans, og nyder godt af den lækre performance og stil.  
None

None

Skechers startede deres design og produktion i 1992, siden er brandet blevet verdenskendt for deres unikke kvalitet og design Skechers startede deres design og produktion tilbage i 1992 i et hus ved stranden i Californien, og siden er brandet blevet verdenskendt for deres unikke kvalitet og design, der har vundet masser af priser. Skechers sælges i dag i mere end 160 lande, der findes 1700 Skechers Concept Stores og 1250 forhandlere i Skandinavien. (Indlægget er sponsoreret)