På listen over kandidater til at blive sommerens internationale hit er blandt andre Cardi B med “I Like It”,

Spotify forudser sommerens hits

Kesi, Gilli og Clara er alle blandt de artister, der kan kendetegne sommeren 2018 herhjemme ifølge Spotify. På internationalt plan spår den svenske streamingtjeneste Cardi B., Childish Gambino og Calvin Harris at være med på brugernes soundtrack, når teamet er strand, sol og ferie.

Med temperaturer langt over de 20 grader er sommeren kommet til Danmark. Og det er svært at tænke strand, sol og ferie uden også at tænke på sommerens soundtrack. Hvis du vil være på forkant med sommerens hedeste rytmer, behøver du ikke at konsultere krystalkuglen. Spotify har nemlig lavet en liste over de hits, som mest sandsynligt bliver sommerens store landeplager.

Ifølge de danske musikfans’ forbrugsmønstre kommer sommeren herhjemme til at stå i rappens tegn – og helst den danske af slagsen. På listen over kandidater til sommerens hits er velkendte navne som Kesi med det dansable track ”Kom over” og Gilli med ”Mon P’tit Loup”. Men også nye navne som Hennedub med ”Holder fast” – der dog har selskab af Gilli og Lukas Graham – er en kandidat til at plage sommerens fester. Ligesom også Bro er at finde på listen med hittet ”Sydpå”. Det nye talent Clara har også fundet vej til top fem – og endda med et endnu ikke udgivet nummer ved navn ”Foolish”.

På listen over kandidater til at blive sommerens internationale hit er blandt andre Cardi B med “I Like It”, Calvin Harris med “One Kiss” og Drakes “Nice for What”. Alle tre er hits, som allerede klarer sig godt på den globale hitliste på Spotify, og som også har formået at fået plads på indflydelsesrige spillelister som Today’s Top Hits (som netop har rundet 20 millioner følgere). På listen er dog du også resultatet af det helt nye samarbejde mellem Camila Cabello og Pharrell Williams, sangen “Sangria Wine”, og kunstneren Anne-Marie, som endelig har fået sit gennembrud med den ørehængende sang “2002.”

Spotify har lavet forudsigelserne på baggrund af grundig research. Streamingtjenesten har undersøgt sangenes performance på diverse hit- og spillelister samt nærstuderet udviklingen i deres popularitet, streamingdata, herunder lytterengagement. Spotifys førende genre- og trendeksperter er også taget med på råd, mens også hypen i musikbranchen har haft vægt.

Kommende sommerhits i Danmark 2018:
1. Kesi – Kom Over
2. Hennedub – Holder Fast
3. Gilli – Mon P´tit Loup
4. Bro – Sydp5
5. Clara – Foolish (endnu ikke udgivet – kommer snart)

Bliv inspireret til dit eget sommersoundtrack her

Kommende sommerhits på verdensplan 2018:

1.   Cardi B ft. Bad Bunny & J Balvin – I Like It
2.   Childish Gambino – This Is America
3.   Calvin Harris ft. Dua Lipa – One Kiss
4.   Khalid ft. 6BLCK, Ty Dolla $ign – OTW
5.   Camila Cabello, Pharrell Williams – Sangria Wine
6.   Ella Mai – Boo’d Up
7.   Drake – Nice for What
8.   Thomas Rhett – Life Changes
9.   Bad Wolves – Zombie
10. Ariana Grande – No Tears Left To Cry
11. KYLYE ft. Kehlani – Playinwitme
12. Post Malone ft. Nicki Minaj – Ball For Me
13. Anne-Marie – 2002
14. JR – Burn the House Down
15. Clean Bandit ft. Demi Lovato – So
16. Shawn Mendes ft. Khalid – Youth

Stream listen her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.