For første gang byder festivalen på Tinderbox Comedy med bl.a. Lasse Rimmer, Jonatan Spang og Adam & Noah

Stort comedy-program på Tinderbox

Til fjerde udgave af Tinderbox kan man for første gang siden premieren i 2015 opleve en lang række koncerter på en stor teltscene. Men udover at være hjem for navne som Jamie Lawson, The Breeders, Off Bloom, Bisse og mange andre, så bliver den nye scene også stedet, hvor man under titlen Tinderbox Comedy kan opleve en lang række af dansk comedys bedste navne.

Det betyder, at man hver dag fra 15.00 – 17.00 kan opleve komikere som Geo, Simon Talbot, Torben Chris, Ane Høgsberg, Thomas Hartmann, Lasse Rimmer, Jonatan Spang og duoen Adam & Noah, og undervejs vil konferencieren Thomas Skov stå klar til at binde det hele sammen.

 – Comedy er noget helt nyt på Tinderbox, men med det stærke program vi har sammensat i år, er vi ret overbeviste om, at det bliver en stor succes. Vores gæster forventer et alsidigt musikprogram med masser af verdensstjerner, og det får de i den grad i år. Men vi vil også gerne prøve nye ting og give gæsterne nogle overraskelser, og i år sker det blandt andet via et comedy-program, hvor man hver dag kan opleve en blanding af nye talenter og meget kendte navne. Vi ser det som en virkelig spændende ny tilføjelse til vores program og glæder os rigtig meget til at dele Tinderbox Comedy med festivalgæsterne, siger pressechef for Tinderbox, John Fogde.

Det samlede program for Tinderbox Comedy er som følger:

Torsdag 28. juni
Mikkel Klint Thorius // Heino Hansen // Geo // Simon Talbot // Jonatan Spang

Fredag 29. juni
Natasha Brock // Jacob Taarnhøj // Mikkel Rask // Torben Chris // Lasse Rimmer

Lørdag 30. juni
Melvin Kakooza // Ane Høgsberg // Ruben Søltoft // Thomas Hartmann // Adam & Noah

 Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.