STUDIELIV

tor, 01 mar 2018

Annoncering på Facebook

Facebook er for virksomheder en utrolig effektiv markedsføringskanal med millionvis af potentielle kunder.

Når man annoncerer for et produkt eller en ydelse, er det vigtigste jo nok at den når ud til så mange som muligt. Det er også sådan man kender det, men allerbedst er det naturligvis med en mere direkte annoncering, der gør det muligt at få fat i bestemt målgruppe, som kan skønnes at have brug for netop et specifikt produkt eller ydelse.

Det er her Facebook annonceringen kommer ind. Med to milliarder Facebook brugere hver måned, er den et effektivt værktøj til udvælgelse af målgrupper, som passer til en bestemt virksomhed. Ved at bruge de oplysninger, man har om sine kunder – såsom demografi, interesser og adfærd – kan man få forbindelse med andre personer, der minder om dem. Så uanset om du er en blomsterbutik, der ønsker flere lokale kunder, eller en online elektronikforhandler, der leder efter personer, som er interesserede i dine produkter, giver Facebookannonceringen  mulighede for en målretning mod en kernemålgruppe  Facebook annoncering er siden 2010 steget med over 680%. Facebook er for virksomheder en utroligt effektiv markedsføringskanal med millionvis af potentielle kunder. Derfor er det vigtigt at huske på, at vil man udnytte det enorme potentiale, så kræver det hårdt arbejde og ikke mindst den rette strategi og tilgangsvinkel.

Ungt iværksætterfirma som har specialiseret sig i SoMe selling

  [gallery ids="33335,33334"]  

Firmaet Makeitmedia er stiftet af partnerne Jesper Mølck Rasmussen og Mikkel Gisleson Steffensen

Hos makeitmedia.dk har to unge iværksættere specialiseret sig i effektiv markedsføring og annoncering på sociale medier, og med 8 års erfaring i branchen, som bl.a. bygger på driften af egne webshops, har man med et smalt budget til markedsføring været nødt til at tænke ud af boksen fra dag et. Fordelen ved at annoncere på Facebook fremfor eksempelvis trykte medier er bl.a., at man altid kan måle helt præcist, om man rent faktisk tjener penge på hver enkelt annonce. Dette betyder altså i praksis, at man altid vil have et 100% klart overblik over, hvad pengene bliver brugt til, og man kan se sort på hvidt, at annoncerne er en positiv investering. Hvorfor skal du lave målrettet annoncering på Facebook? Se her. Så har man brug for at give sin omsætning et ordentligt boost og samtidig få et klart overblik over præcis hvor meget, du tjener ekstra på dine annoncer, så er der hjælp at hente hos Makeitmedia.dk. Med en professionel hjælp kan der også spares kostbar tid da, markedsføring på nettet er en tidskrævende opgave og til tider også virker meget uoverskuelig. Ved at gøre brug af et professionelt firma, undgår man også at lave de fejl som alt for mange virsomheder, store som små, laver på de sociale medier gentagne gange. Hos makeitmedia  sætter man fokus på de 5 mest almindelige fejl, så de ikke begås igen og igen.  
None

None