STUDIELIV

man, 15 maj 2017

Bliv klædt på til sommeren

Sommeren banker på døren og vi gør os klar til den.

Den danske sommer er lige rundt om hjørnet. Overalt på gader og stræder sidder folk og nyder de stadig sparsommelige solstråler med solbriller i panden og en kaffe eller et glas vin ved hånden. Udenfor byen hersker det grønne og det duftende. Blomster og buske i alle regnbuens farver modtager én med kyshånd, og det er umuligt ikke at blive friskere og klarere i hovedet af de længere og lysere dage.

Når sommeren sådan går og banker på døren, vil man gerne føle sig klar til den. Det gælder som regel inden for flere parametre. Et er man gerne vil have sommerkroppen. Noget andet er, at man måske ikke helt er opdateret i klædeskabet. Læs videre og få inspiration til, hvordan du imødekommer disse behov.

Find en træningspartner

Hvis man ikke allerede er inde i en god træningsrytme, og man måske har travlt med andre af livets gøremål, kan det virkelig være op ad bakke at finde en god træningssekvens. Hertil siger erfaringen, at den korrekte træningspartner virkelig kan gøre en forskel. Overordnet set handler det om at finde en træningspartner med omtrent de samme målsætninger, og hvor I er på cirka det samme niveau. Inden I går i gang med selve træningen bør I sammen opstille nogle helt klare, definerede mål og delmål. Delmål er hertil alfa omega. Eksempelvis kan det virke uoverskueligt at skulle løbe en maraton, hvorimod det virker meget mere overkommeligt at løbe 1 kilometer 42 gange.

Anskaf det rigtige træningsudstyr

Hemmeligheden bag at have noget godt udstyr er ikke funktionaliteten bag udstyret så meget som fornemmelsen, udstyret giver. Hvis man har noget lækkert udstyr, giver det en meget mere lyst til at bruge det, hvilket man jo kun kan sige, er hele formålet. Selvom det måske koster en del i opstarten, er pengene du bruger bestemt ikke dårligt givet ud. To rigtig vigtige elementer af dit udstyr er skoene og høretelefoner. Et par gode løbesko er simpelthen bare guld værd. Både hvad angår lysten til at løbe, men også i forhold til at undgå skader. Tilsvarende virker det bare så meget mere motiverende at træne med musik i ørerne. De helt klassiske Apple høretelefoner fungerer rigtig godt til dette formål. De sidder godt til i ørerne, lydkvaliteten er god og prisen er overkommelig.

Vælg den rigtige motionsform

Mange går simpelthen død ved at melde sig ind i et fitnesscenter. Hvor det virker for nogle, er det at træne indenfor, op og ned af en masse pumpede mennesker, for andre decideret demotiverende. Lad derfor vær med at prøve at fremtvinge glæden ved det og opsøg i stedet andre muligheder. Overvej i stedet at begynde til en sportsgren. Hvis du forelsker dig i en af dem, vil du slet ikke tænke, at du rent faktisk dyrker motion og kommer i form – det sker bare helt automatisk. Det kunne for eksempel være en sportsgren som floorball. Floorball er en holdsport så du får tilmed det sociale med oveni hatten. Hvis det lyder fristende, kan du på AJ-Sport købe alt, hvad der er behov for. På hjemmesiden er der også udstyr til en masse andre fede sportsgrene, så det kan virkelig være en idé at tjekke den ud.

Opgrader klædeskabet

Sommeren lægger bare op til, at man lige opgraderer klædeskabet en anelse. Der er sjældent en bedre følelse af at føle sig slank og i form og gå en tur i solen med nogle klæder, man virkelig føler sig godt tilpas. Intet sommer outfit er tilstrækkeligt uden et fedt ur. Med en skjorte hvor ærmerne er oprullet, ser et fedt ur bare super lækkert ud. Hvad mange ellers går og tror, behøver et rigtig fedt ur bestemt ikke at koste det hvide ud af øjnene. Eksempelvis kan man få Hamilton ure, der er super lækre til helt klart overkommelige priser. Samtidig kan du være sikker på, at de stadig er af rigtig god kvalitet. (Indlægget er sponsoreret)