STUDIELIV

tor, 15 dec 2016

Dansk og internationale stjerner klar til MagicBox

Den svenske duo Galantis der består af Christian Karlsson og Linus Eklöw - nyt navn på Tinderbox Festival plakaten

Som en julegave til alle MagicBox-fans kan Tinderbox nu afsløre de første seks navne til sommerens MagicBox-scene. Den svenske superduo Galantis kommer til Tusindårsskoven sammen med Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nore En Pure og den danske stjerne-DJ Kongsted.

Der bliver helt sikkert en kæmpe fest på og foran MagicBox-scenen, når tredje udgave af Tinderbox fra 22.-24. juni løber af stabelen i den odenseanske Tusindårsskoven. Og nu kan sløret løftes for de første seks af de navne, der skal sætte ild til MagicBox-området ved Friluftsbadet. Den svenske duo Galantis var kede af det, da de måtte aflyse i 2016. Allerede dengang lovede de at vende tilbage til Tinderbox, og nu bliver de skrevet på plakaten for 2017. Det samme gør den verdensberømte franske house-DJ Martin Solveig, den hollandske duo W&W, den amerikanske producer RL Grime, den schweiziske DJ Nora En Pure og den populære danske DJ Kongsted.

”Folk kan godt begynde at glæde sig til næste års MagicBox, for som de første seks navne sætter en tyk streg under, så bliver det endnu en gigantisk fest. Vi er vildt stolte over at kunne trække danske og internationale stjerner til Odense, og vi glæder os til at præsentere Galantis, Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nora En Pure og Kongsted for vores publikum. Det bliver helt sikkert et brag på MagicBox-scenen, hvor der hvert år skabes en særlig fest, når stjerne-DJ's indtager scenen og sammen med publikum får energien til at eksplodere,”

siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.
https://youtu.be/xUVz4nRmxn4?t=4 Galantis fik deres internationale gennembrud i 2014 med "Runaway (U & I)". Christian Karlsson (kendt fra både Bloodshy & Avant Miike Snow) og Linus Eklöw (aka Style of Eye) har siden leveret dansable EDM-hits som "Peanut Butter Jelly”, "No Money" og "Love on Me", så de kommer helt sikkert til Tinderbox med kufferterne fyldt med hits, remix og visuals. Den franske house-DJ, producer og musiker Martin Solveig har fire albums bag sig, og lige nu er han i gang med at sætte en ny kurs for mainstream elektronisk musik med sin future house-lyd. Det seneste album, ”Smash”, flyttede ham ind i den elektroniske musiks superliga, og første single ”Hello feat. Dragonette” solgte over fem millioner eksemplarer og banede vej for et samarbejde med selveste Madonna. https://youtu.be/t0thau7RIWA?t=6 Den hollandske duo W&W har siden 2007 blandet de melodiske elementer fra trance med intensiteten fra electro og den progressive house. Efter nogle år med undergrundssucces røg singlen ”Bigfoot” til tops på Beatchart, og der var også succes, da der blev fulgt op med ”Rave After Rave” og ”The One” – sidstnævnte er en hyldest til Whitney Houston, der indeholder samples fra ”How Will I Know”. Den amerikanske producer RL Grime har lavet remix for en række af verdens største stjerner og har også udsendt sine egne hip hop og trap bangers. Eksempelvis røg hans anden ep, ”High Beams”, ind som nummer 8 på Billboard's Dance/Electronic Albums chart og nummer 1 på iTunes’ Electronic Chart. Det er ikke mærkeligt, at navne som Drake, The Weeknd, Rihanna og mange andre ringer til RL Grime, når de skal have gjort deres tracks club-venlige. Nora En Pure er en schweizisk deep og indie house-sensation, der flyder gennem verdenen af dance music med sin dragende smukke blanding af elektroniske beats. Daniela Niederer sendte de første tracks ud i 2009 under navnet Nora En Pure og fik året efter et hit med sit remix af Daniel Portmans “Khaweri”. “You Make Me Float” nåede hurtigt en halv million views på Youtube og med ”Come with Me” fik hun sit gennembrud. Endelig kan MagicBox-publikummet se frem til den danske stjerne-DJ Kongsted. Han kommer til Tinderbox med et imponerende bagkatalog, og tilsammen er hans tracks streamet mere end 39 millioner gange. Hans største, kommercielle succeser til dato er sangene ”Whine Dat” og ”Chuck Norris”, og på hans seneste hit, ”Wild Child”, bliver kronen på værket sat af Cisilias unikke stemme. Tredje udgave af Tinderbox løber af stabelen 22.-24. juni 2017, og på www.tinderbox.dk kan man købe både partoutbilletter, endagsbilletter samt årets julegave-idé; nemlig et Tinderbox-gavekort.