STUDIELIV

tir, 06 jun 2017

Fund på Kickstarter- kaffekoppen du ikke kan vælte

Mighty Mug Pris: 229 kr. (Mighty Mug Solo) 319 kr. (Mighty Mug Go - Stål)

Kickstarter er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op på Kickstarter. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet. Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, så kan må få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion.

Anmeldt af Amir Amirian

https://youtu.be/DU_a_4cnzvU Da jeg så en videodemonstration af Mighty Mug troede jeg ikke min egne øjne. Jeg tænkte, at det var firmaets egne ansatte, der havde lagt videoerne op, og ikke de respektive anmeldere. Det var simpelhen for godt til at være sandt. Tro det eller ej, så får man hvad de lover - en termokop, der absolut ikke vil vælte. Jeg har siddet en del gange på arbejdet, hvor jeg i min hast eller fordi jeg har været tidspresset har væltet min kaffekop udover alle mine papir. Indtil videre har jeg været så heldig, at jeg ikke har spildt udover min bærbar, mit tastatur eller endnu værre uerstattelige originale dokumenter. Det ændre dog ikke på, at det er træls at skulle printe alt på ny for derefter at skulle tørre en kaffepøl op fra bordet. Det er slut med Mighty Mug. Jeg har gentagne gange prøvet at vælte den, dog med vilje, men den står stadig oprejst. Det kræver dog den står på et underlag den kan suge sig til. Visse typer papir er den ikke glad for at stå på, og nogle plastikmåtter på skrivebordet er den heller ikke optimal på. Den gør dog sig helt fantastisk på et bord.   Endvidere holder koppen din kaffe eller the varm i lang tid. Min kaffe begyndte først at blive lunken efter en 6 timer. Endvidere holder den kolde læsker kølig i længere tid. Bemærk dog at de kopper jeg har testet ikke er egnet til kulsyreholdige drikke, såsom sodavand. Det er dog muligt at købe kopper, der er egnet hertil.
None

None

Jeg har endvidere prøvet at have Mighty Mug Go og Solo med på farten. Det er enestående, at thermokoppen holder helt tæt, og jeg havde intet problem med at smide den i tasken. Denne kop er et musthave for alle. Jeg kunne ikke forstille mig en enkelt person, der ikke ville nyde godt af denne kop.