STUDIELIV

man, 08 feb 2016

Guide: Få styr på din Valentinsdag

Har du styr på Valentinsdag? Hvis ikke kan du her få tip til den perfekte dag med din udkårne.

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt. Den 14. februar skal planen helst være lagt, hvis ikke du vil misse en oplagt mulighed for at imponere kæresten eller ham/hende, du håber kunne blive det. Men led ikke længere. Her får du en hurtig guide til aktiviteter, som vil få romantikken til at flyde.

 
 1. En tur i biografen

  En tur i de bløde sæder slår aldrig fejl. Specielt ikke hvis du vælger den rigtige film. Her har du mulighed for at bevise, at du kender din udkårnes interesser og filmfavoritter. Så er spørgsmålet bare, om du skal bestille billetter til den sjove, den spændende, den gyselige eller den romantiske.
 1. Romantisk middag

  Du kan også vælge den klassiske fremgangsmåde og bestille et bord på en hyggelig og forhåbentlig romantisk restaurant. Her kan du fx prøve den anderledes ”Dark Waiter” i København, hvor man nyder maden i mørke. En sikker vinder hvis du vil ud over de sædvanlige to lys på et bord.
 1. Comedy

  En løs og sjov stemning har aldrig skadet på en date. Så hvorfor ikke tage på comedyklub? Hvis du ikke kender så meget til den danske comedyscene, kan et besøg på Comedy Zoo i enten Aarhus eller København altid anbefales, hvis du vil have garanti for et højt niveau. Hvis du hellere vil tage chancen, kan der i de fleste større byer findes gratis open mics, hvor du kan være heldig at opleve nogle af de største danske komikere prøve materiale af.
 1. Sportsaktiviteter

  Hvis du hellere vil lade sveden dryppe end at holde i hånd, kan du altid invitere din udkårne med på en aktiv Valentinsdag. Her kan du fx prøve skøjteløb, paintball, laser game, badminton eller noget helt femte.
 1. Hold romantisk hjemmeaften

  Hvis man ikke gider gøre det store nummer ud af Valentinsdag, så kan man også nøjes med at tilbringe aftenen derhjemme. Bestil eller lav selv noget lækkert mad, få noget massage af kæresten, tænd for stearinlys eller se en god film. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Og så er der rig mulighed for at få skruet godt op for romantikken.
Vi ønsker dig held og lykke med planlægningen!