STUDIELIV

man, 22 maj 2017

Katinka til NorthSide

Vinderen af Årets Håb til Steppeulven 2017 erstatter Liss, der har meldt afbud

Med mindre end tre uger tilbage inden dørene går op til NorthSide 2017 er der desværre kommet en ændring programmet. Liss er blevet nødt til at aflyse deres koncert, men heldigvis er der kommet en aftale i stand med Katinka, der udover at have vundet DR’s Karrierekanonen også blev udråbt som Årets Håb til Steppeulven 2017.

Vi har modtaget nedenstående begrundelse for aflysningen fra Liss:

Kære alle sammen.

Efter lange og svære overvejelser er vi nået frem til, at vi desværre bliver nødt til at aflyse vores koncert på NorthSide i år. Det er en store ære at få mulighed for at spille på vores hjemstavns festival NorthSide blandt alle de fantastiske bands og artister, der spiller i år. Beslutningen om at aflyse koncerten har ikke været nem, men vi må sande, at vi ikke kan det hele på en gang, og at vi bliver nødt at koncentrere os 100% om at lave ny musik. Håber på at se jer snart igen, og at I får en dejlig festival.

Kærlig hilsen Liss ❤

Pladsen i programmet søndag overtages af Katinka, der det seneste år har hittet på P6 BEAT med sange som ”Idioter”, ”Det er noget du har bestemt” og ”Du tænker ikke” og været på forsiden af GAFFA efter både at have vundet DR’s Karrierekanonen og spillet til Kronprinsparrets Pris. Debutalbummet ”Vi er ikke kønne nok til at danse” fik desuden fem stjerner af både GAFFA og Politiken, så det er et orkester med særdeles meget vind i sejlene, der om nogle uger skal spille deres første koncert på NorthSide. Katinka kan opleves på Red Stage søndag 18.15. NorthSide 2017 afvikles i dagene 9. – 11. juni i Ådalen ved Aarhus. Festivalen er udsolgt, men har man sikret sig billet, kan fortsat købe adgang til en lang række arrangementer i Kolonihaven. Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2017.