STUDIELIV

man, 31 aug 2015

Linda P om kærlighed og lykke

Linda P: Min mor er min helt.

Linda P udgiver nyt album, og vi har i den forbindelse spurgt hende om hvad, der er vigtigt i et kærlighedsforhold, hvad hendes guilty pleasure er og hvem hendes største idol er

Af Anders Herfelt Jensen

Linda P har siden sin debut som stand-up-komiker for mere end 10 år siden udviklet sit talent til at brede sig over underholdningens mange genrer. Det er blevet til anmelderroste one man shows, tv-satire, roller i film, teater samt musicals og de seneste år også via musikken, som vi første gang stiftede bekendtskab med i one man showet “Linda P - og mig”. Nu samler hun de seneste  velkendte sange og fem helt nye udspil på albummet “Just Divorced”, der er udkommet i dag og strøget direkte til tops på Itunes. LÆS OGSÅ: "Spang og Linda P"

Hvad handler din nye cd om?

Det er en comedy plade, og handler om kærlighed i alle dets aspekter. Der er en masse bashing af forskellige kendet personer, men der har også sneget sig en enkelt seriøs sang ind på pladen.  

Hvad vil du sige at det vigtigste er i et romantisk forhold?

At holde det ved lige, og huske at overraske hinanden. Det ender ofte med at man tager hinanden for givet i et parforhold. Og så bliver den ene træt af det, fordi personen ikke gider at blive taget for givet længere. Og så står den anden og tænker hvorfor nu det, og kan ikke forstå hvorfor det sandslot man havde bygget sammen pludselig går i stykker. Det er vigtigt at huske hinanden hele tiden.  

Hvad er vigtigt for at nå mål i et parforhold, og udvikle sig sammen?

Det kommer an på. For der er rigtig mange som er i et forhold, som ikke elsker hinanden. Og så er der mange der ikke er i et forhold, men har rigtig meget kærlighed at give alligevel. Men det er vigtigt at man holder fast i sine individuelle mål. Nogen ting er man selvfølgelig nødt til at gøre sammen, det er klart. Men man har det ofte med at glemme sig selv i et forhold, og det er vigtigt ikke at glemme sig selv.  

Hvad er lykke for dig?

Det kan være mange ting. Det afhænger af hvor jeg er i mit liv. Lige nu er det arbejde. Men i bund og grund handler det om, at være glad for sig selv.  

Hvad er din guilty pleasure, hvis du har en?

Jeg foretager mig aldrig noget der ikke giver mig stimulans på en måde. Hvis jeg ser paradise hotel – hvilket jeg gjorde engang – så er det med en ironisk distance. Jeg foretager mig aldrig noget uden, at jeg lærer noget af det. Lige nu er jeg kraftigt afhængig af

Mad Men

, da det lærer mig noget om tiden i 60’erne. Der er ikke noget jeg ser, som jeg føler gør mig dummere. Om det så er

Venner

jeg ser, så er det for at slappe af – selvom jeg har set alle afsnittene tusind gange før.  

Hvem er dit største kvindelige idol?

Det er min mor, for hun er bare sej. Der er ikke så meget pis med hende. Hun har altid været stolt og støttet mig. Og jeg kan tale med hende om alting. Hun er så dejlig uimponeret. LÆS OGSÅ:  "Linda P vil ikke glemme de "gamle nyheder""

Hvornår grinte du sidst så tårerne trillede?

Min kollega Ander Grau er som regel den, der får mig til at græde af grin. Jeg kan ikke lige huske hvad over, men vi har det bare enormt sjovt sammen.