STUDIELIV

man, 13 aug 2018

Opnå det perfekte look med Neo Noir

Modeglade kvinder landet over kan nyde godt af brandets kollektioner.

Trods brandet ikke har været på det danske marked så længe endnu, er Neo Noir med sine rene snit og velovervejede designs gået hen og blevet et hit for danske kvinder. Tøj fra brandet kan også ofte ses på danske modebloggere, som har taget rigtig godt imod brandet og dets styles.

Brandets popularitet skyldes dog ikke kun de moderigtige styles, som tager afsæt i de seneste tendenser, men også det prisvenlige niveau, som gør at man kan klæde sig smukt og trendy på, uden at man får et opkald fra sin bankmand. Det danske brand er særligt skarpe til at aflæse de seneste tendenser i gadebilledet. Denne analytiske evne er ikke kun god til at få et indblik i, hvad forbrugerne gerne vil have, men den er også god til løbende at følge og studere de seneste hits. Neo Noir udnytter denne nærlæsning til at hurtigt at omsætte idéer til tøj, så modeglade kvinder landet over kan nyde godt af brandets kollektioner.

Fokus helt ned til mindste detalje

Neo Noirs kollektioner er alle sammen karakteriseret af rene linjer, nøje udvalgte farver og klassiske print. Alt sammen faktorer som samstemmer med den skandinaviske stil, som er præget af minimalisme og diskrete men kløgtige detaljer. Brandet har fokus på høj kvalitet og de små detaljer, der gør en verden til forskel i et outfit. I Neo Noirs kollektioner finder man derfor både maskuline og feminine elementer, som tilsammen eller hver for sig kan udgøre rammerne for et fedt og trendy outfit. I brandets kollektioner finder man både items til brug i hverdagen og items til brug ved festlige eller særlige begivenheder. Dermed kan man se skøn og lækker ud, uanset om man sidder på kontoret, eller man er til sin bedste venindes bryllup.

Køb Neo Noir online

Selv om brandet er uhyre populært blandt danske modeinteresserede kvinder, fører Neo Noir ikke deres butikker. Hvorfor det er sådan vides ikke, men et kvalificeret gæt er, at der er for megen rotation i brandets kollektioner til, at det er muligt at have en butik, hvor der er mange styles samlet, og hvor alle styles er nye og friske. Men det betyder ikke, at man skal gennemtrawle samtlige butikker i gågaden for at finde tøj fra Neo Noir. I stedet skal man bare ty til nettet, hvor en simpel søgning i en søgemaskine afslører, hvilke online butikker forhandler Neo Noir. F.eks. fører webshoppen Trendday brandet, og lige nu er der faktisk Neo Noir udsalg hos Trendday, hvor du kan finde masser af lækre styles til meget nedsatte priser. Et oplagt sted at besøge hvis du godt kunne tænke dig at få en masse lækkert og trendy tøj for ingen penge.
None

None