STUDIELIV

tor, 26 jan 2017

Det rigtige tøj til når byen kalder

Tager man på bar, kan man tillade sig at være ganske afslappet i tøjet,

Det kan ikke benægtes, at der er mange sociale arrangementer, når man studerer, og det er da heller ikke en hemmelighed, at mange af disse arrangementer indeholder alkohol. Uanset om det indebærer alkohol eller ej, så er et af de store problemer hver gang, at man ikke ved, hvad man skal tage på. Netop fordi der er så mange forskellige arrangementer og muligheder, er der også mange forskellige former for påklædning, og man vil helst ikke komme til en fest, hvor man har gjort for meget ud af sig selv, men heller ikke hvor man modsat har gjort for lidt.

Skru op for make-up og påklædning til byturen

Når det er meningen, at man skal i byen for at danse og have det sjovt, så kan man roligt finde make-up frem og gøre lidt mere ud af sin påklædning. Det er nemlig her, at det er mere end tilladt at gøre noget ud af sig selv. Det vil sige frem med kjolerne og de højhælede sko, og så er det bare med at give den gas på dansegulvet. Hvis man vil være sikker på at kunne holde det ud hele natten, så er det en god ide at have et par flade sko i tasken eller at tage sådan et par på fra starten, hvis man ikke vil have en taske med i byen. Her kan man også få lov at prøve sit nyeste tøj af. Hvis du mangler nyt tøj til festen, så find på Bydehn.com.

Pub-crawl eller barbesøg

Mange har prøvet en pub-crawl, hvor man starter på en bar, og så fortsætter man byen rundt, til man har været på adskillige lokationer. Her er det ikke meningen, at man skal være klædt virkelig pænt på – selvfølgelig behøver man ikke være klædt helt i hverdagstøj, men her er der ingen grund til at finde de højhælede sko frem. Generelt når man tager på bar, kan man tillade sig at være ganske afslappet i tøjet, fordi det er de færreste, der sidder på baren, der er iført det helt vilde festtøj. Både til denne type arrangementer, men også til de byture, hvor der skal danses løs, er det en god ide at have en pung eller taske, med lang rem, så man altid kan holde styr på ens ting og ikke mister dem. På

www.neye.dk

kan man finde denne type tasker.

Arrangementerne i studenterhuset og fredagsbaren

De fleste uddannelser har et studenterhus, hvor der jævnligt bliver afholdt arrangementer. Det kan være alt fra musik til aftener, hvor der bliver vist fodbold på storskærm. Noget af det, der bliver afholdt, vil måske være større arrangementer, og her kan man sagtens skrue lidt op for påklædningen, men er det mindre samt mere stille og rolige arrangementer, kan man komme i hverdagstøj eller noget lidt pænere. Fredagsbaren er et af de steder, hvor man kan komme allermest afslappet, eftersom det er et sted, hvor mange tager hen efter undervisningen, så der er ikke nogen mulighed for at klæde om i mellemtiden. (Indlægget er sponsoreret)