STUDIELIV

ons, 01 jun 2016

Robuste men kompakte hovedtelefoner

KEF M500, on-ear hovedtelefoner Pris. kr. 2499,-

KEF er måske et mærke mange ikke kender, men det skal ikke afholde mig fra at prøve dem og give mit besyv om deres hovedtelefoner. Jeg har fået udleveret deres M500, som er markedsført som deres bedste hovedtelefoner.

Mit første indtryk af produktet er, at det emmer af kvalitet. Store dele af produktet er lavet af metal, der fremstår solidt og robust. Jeg er derfor ikke bange for at ødelægge hovedtelefonerne. Endvidere er toppen af bøjlen betrukket med læder, og indeholder puder, således at de er utrolige behagelige at have på. Endvidere er kopperne ligeledes betrukket af læder, og hertil er der tykke puder, som igen gør det utroligt behagelig at have hovedtelefonerne på hovedet. Derudover vejer de ganske lidt og de sidder ikke stramt på, hvilket er meget dejligt, da jeg næsten ikke bemærker at have dem på hovedet.
None

None

Hovedtelefonerne kan foldes sammen og dermed blive kompakte og let transportable. Hertil følger der en taske med, således at den kan smides i tasken uden, at man skal være bange for, at de tager skade. Samtidig er ledningen krølfri, hvilket er rart, da jeg ikke skal bruge tid på en sammenkrøllet ledning. Det er endvidere muligt at skifte ledningen ud såfremt man kommer til at ødelægge den. Med hovedtelefonerne medfølger der flyadapter, således man kan koble sig på flyets entertainment system. Der er en ekstra ledning med, og der er en 6.3mm converter med, hvis man vil bruge den på forstærkeren derhjemme. Endvidere er hovedtelefonerne iPhone, iPod og iPad kompatibel. LÆS OGSÅ: "Nyt fra Sennheiser" Det vigtigste ved hovedtelefoner er selvfølgelig lyden. Jeg må sige, at KEF gør det utrolig godt med deres M500. De har en virkelig god balance, og lyden er åben, skarp og klar. Endvidere er det muligt at høre detaljerne i musikken og generelt fremstår lyden veldefineret. Jeg kunne dog godt bruge lidt mere dybde i lyden og lidt bund. Det er som om jeg ikke får hele lydbilledet med hovedtelefonerne, hvilket er en skam, da lyden faktisk er fantastisk god. Her kan jeg bl.a. sige, at Sennheiser Momentum Wireless, der er nogle hundrede kr. dyrere har en bedre lyd, og det samme har Sennheiser Momentum M2, der koster det samme. Jeg vil dog sige, at hvis man skruer lidt op for lyden, så folder hovedtelefonerne sig bedre ud end ved lav volumen. Bemærk dog at sidemanden kan følge med i dit valg af musik ved høj volumen. Jeg er ret glad for disse hovedtelefoner, og jeg kan bestemt anbefale dem. De er solide, robuste og har et fedt design. Endvidere medfølger der en lækker taske og adaptere til. Lyden er rigtig god på trods af, at den kunne savne lidt dybde.
None

None