STUDIELIV

tor, 27 apr 2017

Ron Pope kommer til Danmark

Ron Pope. 2017 Dancing Days World Tour. DR Koncerthuset, Studie 3 (Foto: NA © Type 2)

Kompromisløs, produktiv og absolut i særklasse. Én af indiescenens største succeshistorier, Ron Pope, giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3, som en del af sin '2017 Dancing Days World Tour'.

Af:

Søren Henriques Ferdinandsen

I et evigt foranderligt musiklandskab har Nashville-baserede Ron Pope sat en stram og sikker kurs for sin musikalske karriere. Med sin stædige indie-tilgang og stærke kontrol over eget materiale er Pope ved at indtage nogle flotte placeringer som en af de bedst indtjenende uafhængige artister i musikbranchen - med en fanbase, som er ved at vokse sig stor kloden rundt. At tage en uafhængig vej gennem musiklandskabet har vist sig at være særligt frugtbar for Pope, som til dato har udsolgte shows på tre kontinenter – i flere end 20 forskellige lande, solgt to millioner digitale singler, blevet streamet flere en 200 millioner gange, haft 630 millioner afspilninger på Pandora og intet mindre en 150 millioner afspilninger på YouTube – og har dermed modbevist alle skeptikere, som tror, at der ligger begrænsninger i det at være uafhængig i nutidens musiklandskab. Pope udsender nyt album 'Work' til august 2017 på sit eget label Brooklyn Basement Records – blot få måneder, før han giver koncert i DR Koncerthuset, Studie 3.

”Dette album følger mig tilbage fra mine teenageår, hvor min klasselærer fortalte min mor, at jeg nok ville ende i fængsel – jeg startede samme år med at skrive sange. Det har været op ad bakke lige siden – og masser af hårdt arbejde,"

siger Ron Pope. Billetsalg fra 28. april klokken 10.00 på drkoncerthuset.dk