STUDIELIV

ons, 16 nov 2016

Sørg for kvalitet og selvforkælelse

Det er vigtigt at man forkæler sig selv en gang imellem

I hverdagen er mange slemme til at glemme sig selv. Det gælder især studerende og folk ude på arbejdsmarkedet. Når

man glemmer sig selv, får man helt automatisk mindre overskud, og mange oplever dårligt humør heraf. Det er derfor meget vigtigt, at man husker at tage sig tid til sig selv og sørger for at forkæle sig selv. Dette kan gøres på utallige måde, eftersom det er meget forskelligt fra person til person, hvad man finder afslappende og rart. Det er bare vigtigt at gøre noget for sig selv, som man gør, fordi man kan lide det, og ikke fordi at andre siger, at man skal, eller at det er det rigtige og det bedste.

Find det der gør dig tilpas

Nogen synes, at det bedste i verden er at læse en bog, imens andre synes, det at løbe en tur er det bedste. Det afhænger fuldstændig af, hvem man er som person. Hvis man ikke ved, hvad det er, som får en til at føle sig tilpas, og som gør en afslappet, så hjælper det nogle gange at høre, hvad andre gør. Nogen mener f.eks., at afslapning er en tur i biografen med nogle venner eller veninder, andre bliver glade af at købe sig selv noget godt og lækkert. Der er ikke noget, der er mere rigtigt end det andet, så det gælder bare om at prøve sig frem. En god ide kan være, at man sætter en bestemt dag i ugen eller måneden af til, at man kan være fuldstændig sig selv. Så kan man prøve nogle forskellige ting af og så se, hvad man synes, at der virker bedst. Der vil hurtig ske en forandring i kroppen, når man begynder at sætte tid af til sig selv. For det første kommer man helt automatisk i bedre humør. For det andet vil man få mere overskud, fordi det hele pludselig ikke kun handler om studie eller arbejde.

Beløn dig selv

Det er vigtigt at belønne sig selv engang imellem - især hvis man har haft en periode, hvor man virkelig har presset sig selv for at præstere det ypperste. En god måde at belønne sig selv er at købe noget lækkert til sig selv - og gerne noget man længe har ønsket sig, eller noget som man vil få gavn af i hverdagen. Tøj er altid en sikker vinder, og der kan man altid finde noget i alle prisklasser. Så selv hvis man er let presset en måned, er det altid muligt at finde en lille ting. Se www.ilsejacobsen.dk. Noget andet, man altid bliver glad for, er sengetøj. De fleste elsker at kravle i en seng, hvor sengetøjet enten er nyt eller nyvasket. Så hvad er en bedre belønning end nyt sengetøj. Køb dit sengetøj her. Der er selvfølgelig også mange andre muligheder. Det er bare at vælge det, som lige netop du står og mangler eller har lyst til at købe til dig selv. Bare husk, at det kun er engang imellem, ellers kan det ende med at tage overhånd. (Indlægget er sponsoreret)