STUDIELIV

tir, 22 jan 2013

Sys tur med et lorteklaver

”D

er er stadig bas og guitar. Og banjo. Nu er der bare også vibrafon og gameboy. Og nogle andre ting. Til gengæld er vi kun 3 personer. Carsten, Thorbjørn og jeg selv,” siger Sys Bjerre forud for en omfattende turné.

”Vi glæder os umanerligt. Det bliver ikke for mærkeligt, det lover jeg! Det bliver lige som det skal være. Der bliver masser af gode sange (også ret mange man har hørt før!) . Og rent snakke-imellem-numrene-mæssigt satser jeg på at ramme tilpas eller lige derover

”.

Sys Bjerre byder sit publikum og nye nysgerrige indenfor til koncerterne ”L

orteklaveret er med, selvfølgelig. Jeg er også begyndt at spille guitar igen og har faktisk også et lorteflygel nogle af stederne. Det bliver fantastisk. Jeg håber vi ses! Kys Sys”.

Ingen tvivl om at Sys Bjerre på meget kort tid har fået slået sit navn fast som en af vor tids mest begavede kunstnere. Vi kender hende for  ”

Hey Vanessa

” og ”

Sku’ ha’ gået hjem

”. Men også for ”

Malene

”, ”

Kegle

”, ”

Alle mine veninder

” og ”

Kære Farmor – Du som er i Herlev

”. Med hendes egne ord, så har hun "Ikke rigtig noget filter" og lukker hellere end gerne lytteren ind i sit univers. Dette kunne de danske TV seere opleve da Sys Bjerre tog fusen på selv de mest garvede medvirkende musikere og solister da hun som den nye pige i klassen sang sig ind i danskernes hjerter, i hendes enestående udgaver af stjernernes sange, i TV2 hittet ”

Toppen af Poppen

”. Ærlighed, kækhed og ironi er blevet Sys Bjerres varemærke både i sangene og til hendes koncerter, hvor du kan opleve hende fortælle personlige anekdoter om og imellem numrene