STUDIELIV

ons, 26 okt 2016

Vigtige ting at få med når du flytter hjemmefra

Et sengebord til vækkeuret eller støvsugeren til et godt indeklima, er vigtige ting at få med.

At rive rødderne op og flytte til storbyen er en stor omvæltning, men det er ofte nødvendigt, hvis drømmestudiet skal blive en realitet. I forbindelse med flytningen vil mor og far selvfølgelig være meget inde over diverse forberedelser, idet de har en erfaring, som du ikke kommer i nærheden af at have. De kender til alt det praktiske, du skal have med, men det er typisk op til dig selv, når det kommer til inventar samt nogle få praktiske punkter.

Vigtige ting der kan blive glemt, når du flytter hjemmefra

Du glemmer nok ikke sofa, skrivebord, spisebord, stole osv., men gentagende gange er det sket, at personer glemmer noget essentielt boliginteriør. I bund og grund kan du jo altid få det købt, men hvorfor ikke bare huske det i første omgang. På den måde slipper du for at undvære det, og samtidig kan du få hjælp fra familien, der helt sikkert er dine arbejdere på flyttedagen.

Et sengebord må du ikke glemme

Sengebordet er en genstand, mange glemmer, hvilket er til stor ærgrelse. Den er effektiv på flere punkter, og specielt når du om aftenen læser en bog, skriver på din mobil eller sidder med din bærbar, er det rart, hvis du har et bord inden for rækkevidde. Det er altid træls at skulle rejse sig fra sengen, når du skal lægge tingene på plads, og det er simpelthen bare for upraktisk at have det liggende i sengen, når du sover. Det samme gælder din fjernbetjening. Den skal ligeledes være inden for rækkevidde - altid. At have sat sig til rette for så at opdage, den ligger på skrivebordet, er altid irriterende. Klik her, og få købt dit sengebord med det samme, så du er ude over alle problemer.

Hold huset rent – køb en støvsuger

Din mor er sikkert opmærksom på dette område, men der er set eksempler, hvor det er blevet glemt, og så er det op til dig, at du husker støvsugeren. Den er nødvendig, hvis du vil opretholde et godt indeklima samt en bolig, der er bare lidt præsentabel. Har du ikke en med hjemmefra, så se udvalget på punkt1.dk. Her skal du nok finde den, du mangler – og så til studentervenlige priser.

Undgå krøllet tøj – husk strygejernet

Du vil gerne se godt ud, når du bevæger dig rundt på skolen samt i gågaden, når du er kommet til storbyen. Netop derfor er det vigtigt, at du husker strygejernet, så du hver morgen eller aften kan få strøget dit tøj og dermed se pæn ud til den efterfølgende dag. Det er ikke sikkert, at du får lagt tøjet så pænt sammen, som mor eller far gjorde, og dermed vil det altså blive mere krøllet – husk derfor strygejernet.

Oplukker og proptrækker

I forbindelse med din flytning til storbyen vil der helt sikkert troppe venner op, som forventer en eller anden form for indflytterfest. Til denne lejlighed er det vigtigt, du er dækket ind, så jeres vin og flasker kan blive åbnet. Husk en oplukker og proptrækker. Ja, det er små ting, men de kan være et stor irritationsmoment, hvis de bliver glemt. Det er svært at huske alt, men planlæg det i god tid, så du i hvert fald husker størstedelen.