STUDIELIV

søn, 16 dec 2012

Vind stil med Emil

Bogen STIL MED EMIL er en guide til manden, der gerne vil have styr på alt omkring mode, personlig pleje og etikette. Bogen gennemgår kort og præcist, hvad der bør være i enhver mands garderobe, men fortæller også hvordan man dækker en bums og sætter sit hår.

”Når man som mig har været et virkelig grimt barn og en endnu grimmere teenager, lærer man ret hurtigt, hvor meget det ydre betyder. Man lærer, hvad man kan gøre for at aflede opmærksomheden fra de strittende ører, de tynde arme og den blege hud. Man lærer, hvordan de rigtige briller får hovedet til at se mindre rundt ud, hvordan en skjorte gør dig mere bredskuldret, og hvordan selvbruner og tandblegning får dig til at ligne en cool surfer-dude. Og det er min erfaring med egen grimhed, der gør, at jeg nu kan samle det til en komplet guide til mænds tøj, krop, ansigt og hår”, skriver Emil Thorup i bogen. Emil Thorup har søgt hjælp til skrivearbejdet hos sine Facebook-venner, som under tilblivelsen har haft mulighed for at kommentere på bogens indhold og form.    

Vind bogen her

Send en mail til [email protected] og vind bogen. Du skal skrive stil i emnefeltet og samtidig oplyse navn og adresse. Er du heldig, kommer der en bog med posten.