TJECK Teens

tir, 20 jun 2017

Animationsvideoer brander bare bedre

Jo sjovere og mere dynamisk din video er, jo mere sandsynligt er det, at den bliver delt.

Vidste du, at mere end 55 procent af de besøgende på et website bruger mindre end otte sekunder der, inden de er videre? Det er ikke lang tid, man har til at fange opmærksomheden. Så i stedet for at bombardere besøgende med tekst, som de ikke læser, så kan man lave en kort fortælling om sig selv eller sit brand med en video.

Det har Onekeystory.com specialiseret sig i. De laver animationsvideoer, hvor de forenkler dit budskab med en 60 – 90 minutters, professionel animationsvideo, der let og enkelt fortæller om dig og dit brand eller forklarer, hvorledes et produkt bliver til eller benyttes. Der skal et professionelt team til at levere en professionel video. Og der skal både være scriptforfatter, lyd- og animationsmager, AD’er, designer og projektleder koblet på. Og alt efter om det skal være en sjov video, en oplysende, seriøs video eller en fræk og smart video, så er det vigtigt, at man bruger speakere, der kan levere, så det matcher brand og plot.

Kort er godt

I en tid, hvor der er stor konkurrence om brugernes og kundernes tid, så skal man hurtigt have sit budskab frem. Derfor anbefaler eksperter fra Onekeystory.com at din video er kort og præcis. Den skal være mellem 45 – 90 sekunder. Og så skal den være underholdende, sjov og informativ og engagerende. Undersøgelser viser, at videoer lagres bedre i hukommelsen og at visuelle indtryk bearbejdes 60.000 gange hurtigere end tekst. Videoer leverer også bedre læring og informationshåndtering end med tekst og så appelerer det også mere til den følelsesmæssige del af vores hjerne.

Bliver delt

Det smarte ved at have en video om dig, dit brand eller dit produkt er, at du altid har noget klar til præsentation på seminarer, foredrag eller e-mailkampagner – dybest set til enhver platform eller lejlighed, hvor du har brug for at levere en perfekt elevatortale. En Forbes-undersøgelse viser, at 59 procent af de mest indflydelsesrige ledere på topniveau foretrækker at se en video, når tekst og video optræder på samme side. For salgsfokuserede videoer er det endnu mere opmuntrende, idet 39 procent af lederne vælger at kontakte en sælger efter at have set deres forklarende video – som også kaldes for explainer video. Jo sjovere og mere dynamisk din video er, jo mere sandsynligt er det, at den bliver delt. I en verden, hvor hvert brand er med i konkurrencen om de otte sekunder, er delinger uvurderlige for brand- og produkteksponering. Videoer kan nemt deles på sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og YouTube. Har du fået mod på at lave din egen explainer video er det bare med at komme i gang. Det er langt den bedste måde at fortælle sin historie på et website. Og mangler du gode råd og sparring, er du velkommen til at hente inspiration og assistance hos www.Onekeystory.com  (Indlægget er sponsoreret)