TJECK Teens

man, 09 jan 2017

Hvis mainstream ikke er helt nok for dig

Masai opererer med en række forskellige pasformer, som gør det let at finde den helt rigtige facon til forskellige kropsformer.

Mange kvinder er ganske tilfredse, hvis de bare kan finde en stil, som ikke skiller sig alt for meget ud fra det almindelige. På den måde kan man sagtens være velklædt, men ligefrem spændende er det jo ikke. Men måske hører du til dem, der ikke blot vil efterligne, men føler dig mere tilpas med at have din helt egen stil, og måske endda være den, der bliver efterlignet. Det kræver en lidt større indsats end gennemsnittet, men med de rigtige inspirationskilder og kendskab til de gode shops, er det ikke et umuligt mål at sætte sig. Vi har fundet et par gode tips, du som frontløber måske kan drage nytte af.

Tips til den afslappede personlige tøjstil

Foretrækker du generelt den lidt mere afslappede stil, er det ikke utænkeligt, at du allerede kender det danske mærke Masai, eller mere korrekt Masai Clothing Company, der blev grundlagt tilbage i 1992. I dag omsætter virksomheden for 7-800 millioner kroner på verdensplan gennem mere end 1300 butikker i 25 lande. Masai-stilen er helt sin egen, baseret på fine kvalitetsmetervarer med smukke enkle mønstre. Der er ikke så mange fysiske butikker her i landet, men heldigvis er tøjet også tilgængeligt via webshoppen på Masai.dk, hvor kollektionerne er lækkert præsenteret. Masai opererer med en række forskellige pasformer, som gør det let at finde den helt rigtige facon til forskellige kropsformer. Til eksempel kan nævnes pasformen Fitted, som er skræddersyet til kroppen med lidt talje og en lidt mindre barm. Et andet eksempel er Shaped, som matcher godt til den lidt større barm og markerer taljen lidt ekstra. Der findes på samme måde en lang række andre pasformer, og der er med garanti også en, der passer perfekt i forhold til din personlige kropsbygning

Ure, tasker og andre accessories

Tøjstilen siger meget om din person, men enhver kvinde ved samtidig også, at stilen langt fra er fuldendt, før der er valgt fodtøj og accessories. Blandt andet armbåndsuret er kommet tilbage som et vigtigt stykke tilbehør, og her er der rigtig mange muligheder for at præge den personlige stil. Akkurat som med ørestikker og andre smykker, er det ikke unormalt at have flere ure at skifte med, alt efter humør og lejlighed. De færreste fysiske butikker har et tilfredsstillende udvalg, så du får mest ud af at søge inspiration på nettet. Du kan for eksempel se på www.uniwatches.dk, hvor op mod 5000 ure præsenteres overskueligt opdelt i kategorier og mærker. Fordelen med netop denne webshop er blandt andet de stærke søgefunktioner, hvor det for eksempel er muligt at sortere efter urskivens eller urkassens farve. Du kan også søge efter foretrukne materialer, remtyper og meget andet. Har du ikke nogen specifikke præferencer på forhånd, bør du kaste et kig på de lækre designs fra Michael Kors. Den amerikanske designer har rødder i Sverige, og hans kreationer har fået stor opmærksomhed i modeverdenen på det seneste. Du finder selvfølgelig også en lang række andre kendte mræker som for eksempel Skagen-ure og modeller fra Armani Exchange. Uanset, hvad de vælger, er fragten gratis, og der er hele 90 dages fuld returret med fuld refusion af betalingen, så der er intet i vejen for at prøve flere designs af. Vilkårene er faktisk betydeligt bedre end dem du kan opnår i almindelige butikker. (Artiklen er sponsoreret)