TJECK Teens

lør, 20 jan 2018

Sennheiser hylder Pink Floyd

Sennheiser HD 1 Edition Pink Floyds lydkvalitet er en af de bedste i prisklassen.

Victoria and Albert Museum havde i perioden 13. maj – 15. oktober 2017 en særudstilling om Pink Floyd ved navn Their Mortal Remains, hvor man kunne opleve en audiovisuel rejse igennem Pink Floyds verden fra deres debut tilbage i 1960 til nu. Til udstillingen var det Sennheiser, der leverede lyden. I forbindelse med denne udstilling har Sennheiser ligeledes udgivet en speciel edition af deres Momentum Wireless hovedtelefoner, som de har kaldt HD 1 Edition Pink Floyd.

Sennheiser HD 1 Edition Pink Floyd. Pris: 3400 kr.

Design

Forskellen er udelukkende i designet, og her har Sennheiser gjort et flot stykke arbejde. Hovedtelefonerne er utrolig flotte, og designet er i den grad gennemført. På ørekopperne kan man se trekanten fra

The Dark Side of the Moon

på en baggrund af regnbuens farver. Det er disse kendetegn fra albummet, der går igen på hele designet. Syningerne i tasken er i regnbuens farver, og det samme er syningerne i læderet på hovedtelefonerne.

Lyd

Lydmæssigt er der intet nyt under solen, og hvorfor skulle der også være det. Momentum Wireless har en fantastisk lyd, og det samme har HD 1 Edition Pink Floyd. Lydkvaliteten er en af de bedste i prisklassen. Det er en fornøjelse bl.a. at lytte til

Wish You Were Here, Comfortably Numb, Money, Another Brick In the Wall

m.v. Det kan dog spille meget mere end Pink Floyd, og er generelt gode, hvad end du lytter til pop, rock, elektronisk eller hip hop. De er meget alsidige, og det er en vigtig egenskab, når man har en bred musiksmag.  

Funktioner

Hovedtelefonerne har endvidere aktiv støjreduktion, og den er ganske glimrende. Dertil medfølger der et flystik, således at du kan koble dig på flyets entertainment system. Dette er vigtig når man vil se film m.v. på flyet. Derudover har jeg brugt hovedtelefonerne i mange timer i streg uden at de blev ubehagelige at have på. De sidder utrolig godt og er yderst behagelige.

Konklusion

Dette er nogle virkelig lækre hovedtelefoner. Det er dog et produkt, der er særlig tiltænkt Pink Floyd fans, da forskellen mellem disse og Momentum Wireless er i designet. Derfor vil du kunne købe hovedtelefonerne billigere, hvis du er ligeglad med Pink Floyd designet. Er du til gengæld Pink Floyd fan, så er disse hovedtelefoner virkelig lækre.
None

None