TJECK Teens

ons, 10 maj 2017

Tre must-haves til foråret

Om foråret får man mere lyst til at gå i glade farver og mønstrer.

Foråret byder på en masse nye ting. Det er både til garderoben og til hjemmet. Her giver vi vores bud på forårets tre must-haves, som du bare må have. Vi har lagt vægt på nogle, der både er flotte, og som er praktiske at have. På den måde er det ikke bare en ekstra ting, som du køber, men forhåbentligt noget, som du får brugt i lang tid fremover.

Den første, vi har valgt, er en flot jakke til foråret. Om foråret er det lækkert med en let jakke, der kan holde til noget vand. På den måde kan du nå at løbe i læ, hvis der skulle komme en let regnbyge. Samtidig ser du enormt smart ud, når du har jakken på. Det er rart at kunne nyde, at du endelig slipper for de store og klumpede vinterjakker, men kan nøjes med en lille, tynd jakke. Du kan finde et stort udvalg af jakker hos www.zizzi.dk, hvis du hører til i den lidt større afdeling. De har et stort udvalg af forskellige jakker, der vil passe perfekt til forårets forskelligartede vejr.

Flot lampe til stuen eller værelset

Den anden af vores must haves dette forår er en lampe. En gulvlampe eller en standerlampe, som den også kaldes, er nem at flytte rundt på, når du gerne vil indrette dit hjem anderledes. Det er derfor en god mulighed for dig for at have en god og fleksibel lampe. Du kan bruge den over en stol eller en sofa, når du sidder og læser. Du kan også have den stående ved siden af skrivebordet som en alternativ skrivebordslampe. Det kan være med til at give rummet et anderledes præg, end det måske ellers ville have. Et godt sted at købe lamper er lampemesteren.dk. De har et stort udvalg af forskellige gulvlamper, så du kan nemt finde den lampe, der passer til lige præcis dit hjem og til lige præcis din stil. Besøg hjemmesiden her for at se deres store udvalg.

En flot og enkel kjole er et must

Om vinteren er der mange, der vælger at gå i bukser, fordi det er en varmere og mere praktisk løsning. Når foråret kommer, er det dog tid til at smide bukserne ind bagerst i skabet og finde dine fine kjoler frem. Det kan for eksempel en helt enkelt kjole i sort eller mørkeblå, som du kan bruge til både hverdag og til fest, og som du kan style med en bluse udover, nogle bukser eller forskellige former for smykker. På den måde kan du forme kjolen, så den passer til dit humør lige præcis den dag. Det er selvfølgelig også en god ide at finde en fin kjole med en masse blomster, farver eller mønstre. Om foråret har du nemlig lige præcis lyst til at gå i mere farvet tøj, end du har om vinteren. Det kan derfor være en god mulighed for dig. Hos zizzi.dk har de et stort udvalg af forskellige mønstrede og blomstrede kjoler. Der kan du helt sikkert finde noget, der passer til dig. (indlægget er sponsoreret)