GADGETS

tir, 22 dec 2015

10 gode dating råd

Scoor bedre på dine næste date. Gode råd her (Foto: Colourbox)
Dating er efterhånden en af de mest almindelige måder at opsøge kærligheden på. Vil du have succes på din næste date, så kan du med fordel følge vores 10 gode dating råd. Der er tale om råd, som enhver kan følge, uanset hvor stor erfaring man har med dating.  

1. Vælg det rette sted

Hvis der er tale om den allerførste date, så vil det rette sted være ekstra vigtigt. På første date kan det være en god idé at mødes et offentligt sted. Det kunne f.eks. være i en park, café eller tivoli, hvor der er andre mennesker og dejlige omgivelser.  

2. Planlæg en eller flere aktiviteter

Vil du imponere din date, så bør du gøre noget ekstra ud af daten. Du kan f.eks. planlægge, at I skal i biografen og se en ny komediefilm eller på kanotur på øen. Når du skal planlægge en eller flere aktiviteter, vil det være en fordel, hvis du ved, hvad din date interesserer sig for.  

3. Sørg for at være der til tiden

Skal du have den bedste start på daten, så må du under ingen omstændigheder komme for sent. Sørg for at være der til tiden – og gerne i ekstra god tid, så du giver et godt førstehåndsindtryk.  

4. Vær dig selv

Selvom du gerne vil imponere din date, så er det vigtigt, at du husker at være dig selv. Du skal selvfølgelig vise de bedste sider af dig, men der er ingen grund til at udgive dig for at være en person, som du reelt ikke er.  

5. Giv oprigtige komplimenter

Det er de færreste piger, som ikke elsker at få komplimenter. Derfor bør du naturligvis komplimentere din date. Din date vil lynhurtigt gennemskue dig, hvis du giver komplimenter, som du ikke nødvendigvis mener, så det er vigtigt at være oprigtig. Giv komplimenter for hendes tøj, hår, smil eller noget helt fjerde.  

6. Ret din fulde opmærksom mod din date

Når du er på date, er det vigtigt, at du kun er fokuseret på din date. Hvis du retter for meget opmærksomhed på din smartphone eller andre piger, så vil du sende negative signaler til din date. Sørg derfor for at være 100 % tilstede og opmærksom.  

7. Vær åben

Hvis en date skal være vellykket, så er det afgørende, at du formår at åbne dig op overfor din date. Luk din date ind i dit liv, selvom det kan være svært. Giv din date indsigt i din hverdag med hensyn til arbejde, familie og andre ting, der betyder noget for dig.  

8. Giv din date tryghed

En af de største udfordringer er at gøre sin date tryg. Ikke desto mindre er tryghed en meget vigtig faktor, hvis daten skal være vellykket. Sørg for at være nede på jorden og tal fra hjertet, så din date også kan føle sig tryg og afslappet.  

9. Lyt, lyt og lyt

På en date er det meget vigtigt, at du er god til at lytte til din date. Selvom du har mange ting, som du gerne vil fortælle om, så er det mindst lige så vigtigt, at du lytter til, hvad din date har at fortælle.  

10. Giv din date bekræftelse

Når daten er færdig, går I hver til sit igen. I denne situation står du sikker tilbage med en masse tanker, og det samme gør din date højst sandsynligt. Bekræft din date I, at du har sat pris på jeres date, og at du håber, at I snart ses igen. Skriv evt. en kort og sød SMS, som giver din date bekræftelse.   Disse 10 gode råd er leveret i samarbejde med Redapple.dk