GADGETS

tor, 31 dec 2020

4 tips til underholdende spil på nettet

  Er du typen, der nyder at spille nogle af de mange computerspil, der findes ude på nettet? Så er du havnet det helt rette sted. I denne artikel ser vi nærmere på fire forskellige spil, der alle er nemme at lære, og som du kan komme i gang med i løbet af ingen tid. De er med andre ord perfekte, hvis du lige trænger til en pause på 10 minutter på arbejde, eller hvis du ligger derhjemme på sofaen og slapper af. Nok snak – lad os se nærmere på de fire spil.

7 kabale

7 kabale er – modsat af, hvad mange måske tror – et af de mest populære online computerspil her i Danmark. Spillet blev populært, da det blev lanceret som sammen med Windows 3.0 tilbage i 1990. En sjov anekdote går i øvrigt på, at man hos Microsoft var bekymrede for, hvordan brugerne ville tage imod den nye Windows-version, og for at der skulle være noget, som brugerne kunne genkende, valgte man derfor at implementere 7 kabale i styresystemet. Det viste sig hurtigt at blive en succes – ikke blot for Windows, men også for 7 kabale, der dermed blev spredt ud til millionvis af brugere. Selv den dag i dag er 7 kabale meget populært, og savner du et klassisk spil, du kan komme i gang med med det samme, er 7 kabale derfor et rigtig godt bud.

Roulette

Et andet spil, der både er underholdende og klassisk, er roulette. Roulette er om end muligt endnu nemmere at lære at spille, hvis ikke du allerede kender reglerne. Spillet er meget intuitivt, og selv uden at kende reglerne kræver det næppe mere end 5 minutter, før du har lært reglerne til spillet. Derudover er der også det særlige ved roulette, at du både har mulighed for at spille gratis roulette, men også roulette om penge. Her findes der både små og store spil, hvor du kan spille for alt fra nogle få håndører til flere tusinde kroner per spil. Vil du gerne have lidt spænding ind i dine computerspil, er det dermed helt oplagt at spille om rigtige penge.

Sushi Party

Husker du spillet snake, hvor du skulle styre en slange rundt på skærmen? Slangen blev længere og længere for hvert æble, den spiste, og det blev dermed sværere og sværere at finde plads til slangen på skærmen. Spillet var vel nok det mest spillede spil i en årrække, men er gledet lidt i glemmebogen siden da. Det laver spillet Sushi Partyom på. Her skal du i bedste snake-stil styre en orm rundt i en bane. Banen er fuld af sushi, som ormen suser rundt og spiser, og i takt med, at ormen spiser mere sushi, vokser den sig større. Som et ekstra twist ift. snake spiller du mod andre spillere/orme, som har samme mål som dig; nemlig at vokse sig større. Det gælder derfor om at være snedig, så du kan udkonkurrere de andre orme i banen!

Sudoku

Vi slutter af med et andet spil, som også har et japansk præg; nemlig sudoku. Spillet har været spillet i Japan siden midten af firserne, men er først for alvor slået igennem i Europa i løbet af de senere år. Spillet kan bedst sammenlignes med en slags matematisk kryds og tværs, og det er dermed perfekt, hvis du gerne vil udfordre din hjerne lidt, mens du spiller. Har du ikke allerede prøvet det – eller et af de andre spil - er det bare med at komme i gang!