GADGETS

man, 28 aug 2017

Alternative måder til at tjene lidt ekstra

Investeringer kan være med til at supplere SUen.

Rigtig mange studerende har ikke et studiejob, mens de studerer. Dette kan der være mange årsager til. Nogle fravælger et studiejob, fordi de ikke har tiden og overskuddet til det – hvorimod andre fravælger et studiejob, fordi de ikke har lysten. Selvom man ikke har valgt at have et studiejob som supplement til SU’en, kan det alligevel være rart med lidt ekstra lommepenge i ny og næ. Heldigvis findes der alternative måder, hvorpå man kan tjene lidt ekstra i studietiden uden at binde sig fast til et vist antal timer i det samme kedelige studiejob.

Mange studerende har held med investeringer

En af de hyppigste årsager til, hvorfor mange unge studerende fravælger det traditionelle studiejob, er fordi det tager for meget tid væk fra studiet. Som studerende er en af de væsentligste fordele, at man selv kan tilrettelægge en stor del af sin tid. Særligt på universitetet er der nemlig kun få skemalagte timer – resten af studietiden foregår derhjemme med læsning af pensum. Det er en utrolig stor frihed selv at disponere tiden – og det handler derfor virkelig om at nyde friheden, mens man studerer. Desværre oplever mange unge, at et studiejob ødelægger den frihed, man ellers har til selv at disponere sin tid. Et godt alternativ til at tjene lidt ekstra penge ved siden af studiet er derfor ved at kaste sig over investeringer. Fordelen ved at tjene lidt penge på investeringer er, at man selv råder over sin tid. Derfor ikke sagt, at det er piece-of-cake at tjene penge på investeringer. Det kræver både tid og tålmodighed at sætte sig ind i de forskellige strategier og handelsmetoder, der findes på området. Når det så er sagt, er det i dag lettere end nogensinde før at foretage investeringer. I dag kan man nemlig foretage investeringer direkte fra smartphonen ved hjælp af diverse apps. Ved at klikke her, kan du læse nærmere om en genial investeringsapps, som med fordel kan være et skridt på vejen mod lidt ekstra indtjening ved siden af studiet.

Hjælp andre og tjen penge samtidig

Det er dog langt fra alle studerende, der har den nødvendige interesse i investeringer. Hvis man ikke har den nødvendige interesse, kan det blive vanskeligt at blive rigtig dygtig til at foretage investeringer, som rent faktisk giver et afkast. Heldigvis findes der også andre måder, hvorpå man kan tjene lidt ekstra penge ved siden af SU’en. Én af disse måder er ved at blive sæddonor. Som sæddonor har man nemlig mulighed for at tjene penge hver evig eneste måned. Der er nogle simple krav, som man skal opfylde for at kunne blive sæddonor. Du kan læse nærmere om vigtige detaljer og øvrige spørgsmål i forhold til, hvordan du bliver sæddonor på www.blivsæddonor.dk. Som sæddonor hjælper man barnløse par og singler med at blive forældre. Din hjælp kan derfor være med til at ændre andre menneskers liv for altid ved at få deres drøm til at gå i opfyldelse. Det kræver naturligvis grundig overvejelse, inden man vælger at blive sæddonor. Men hvem vil ikke gerne hjælpe andre mennesker og samtidig tjene lidt penge som supplement til SU’en.
None

None