GADGETS

fre, 17 feb 2017

ANYA er færdig med at spilde sin kærlighed

Anyas nyeste single "Wasted Love" har en drømmende og legende lyd,

R&B-sangerinden ANYA udgiver i dag sin nye single ’Wasted Love’ - en personlig single med et budskab om ikke at spilde tid og kræfter på uægte kærlighed.

Hør singlen her

”Wasted Love er en åbenbaringssang. Den handler om dén åbenbaring, man får, når man endelig er ovre en person, man har elsket og indser, at man skal stoppe med at spilde sin kærlighed på ham eller hende. Pludselig går det op for én, at man ikke behøver tage på klub fredag efter fredag bare fordi, han måske er der, og at det er lige meget, hvad man lægger på Instagram, for man bekymrer sig ikke længere over, hvad han tænker

”. Wasted Love er det nyeste singleudspil fra ANYA. Et ærligt og personligt nummer hun har skrevet til og for sig selv, og som af samme grund har udviklet sig til at blive et track med helt speciel betydning for sangerinden:

”Wasted Love er en særlig sang for mig, fordi den markerer en vigtig indsigt i mit forhold til kærlighed: at man skal bruge sin kærlighed på de rigtige mennesker og ikke spilde den. Jeg har altid haft for let ved at blive forelsket i de forkerte, så Wasted Love er min opsang til mig selv om at stoppe med at spilde min kærlighed!”

Wasted Love er produceret af Vasco, som ifølge ANYA har været med til at give tracket en karakteristisk lyd, som netop er dét, hun elsker ved sangen:

”Wasted Love har en drømmende og legende lyd, samtidig med at den er energisk og meget elektronisk i produktionen. Jeg tør godt love, at man kommer til at høre mere fra konstellationen Vasco og jeg, for vi har lavet en masse dejlige sange sammen, som jeg glæder mig til at lægge sidste hånd på

”, siger hun. ANYA var for nyligt nomineret til prisen for Årets Kvindelige Artist ved dette års Zulu Awards og ligeledes til Talentprisen ved sidste års P3 Guld. Desuden har hendes to seneste singler ’Overrun’ og ’Doorstep’ hittet stort i radioen - ’Overrun’ var i sidste uge den mest spillede sang med en dansk artist, og ’Doorstep’ blev bl.a. Ugens Uundgåelige på P3 og et stort hit på P4. Wasted Love premieres i samarbejde med Red Bull, hvis Sound Select-koncert ANYA også headlinede for få uger siden - se teaser her.