GADGETS

tir, 03 jan 2017

Bliv godt klædt på til udendørs oplevelser

Den friske luft og naturen på tæt hold tilføjer en helt ny dimension til motionen

Alle kan vist efterhånden være enige om, at motion er godt, uanset hvordan det så end foregår. Indendørs sport og motion er de senere år blevet meget populært, og træningscentrene har kronede dage. Men er det nu helt naturligt at træne og motionere for træningens og motionens skyld? Og hvad med naturoplevelserne? Det danske vejr lægger unægtelig op til indendørs motion, men i sidste ende er det nok snarere et spørgsmål om korrekt påklædning. Og den friske luft og naturen på tæt hold tilføjer en helt ny dimension til motionen, som ingen træningscentre og idrætshaller kan konkurrere med.

Måske var det nogle af de tanker man gjorde sig hos Eventyr Sport, da nogle studerende tilbage i 1996 etablerede sig i en Aarhusiansk kælder på bare 46 kvadratmeter. Butikken holdt åben i blot 4 timer om dagen, og fokus var beklædning til outdoor-sport og oplevelser. Det var succes fra første færd, og allerede i 1996 var butikken åben på fuld tid og nye butikslokaler blev taget i brug. Læs med og se, hvad virksomheden byder på i dag.

Fra kælder til landsdækkende kæde

Oprindeligt var navnet på den lille butik Toursport, og sortimentet dækkede ganske bredt over alt nødvendigt udstyr til det frie liv. Med tiden flyttede fokus gradvist mere over på beklædning og fodtøj, og butikken hedder i dag Eventyr Sport. Sortimentet rummer stadig et udmærket udvalg af både rygsække, soveposer, telte og andet gear, men udvalget af tøj og sko er næsten eventyrligt stort, uanset om du besøger netbutikken eller de fysiske butikker i blandt andet København, Aalborg, Roskilde, Horsens, Silkeborg og Hillerød.

Fodtøjet er en lidt overset del af påklædningen

Til daglig kan man måske slippe afsted med middelmådigt fodtøj, men skal man for alvor ud og prøve kræfter med naturen, er godt fodtøj måske næsten den vigtigste del af påklædningen. Her står Eventyr Sport meget stærkt med et stort udvalg af blandt andet kvalitetsstøvler fra danske Ecco. Køb online her, eller besøg en af de fysiske butikker og oplev det høje serviceniveau, som butikken er blevet kendt for. Det er formentlig ikke tilfældigt, at Ecco fylder rigtig meget i udvalget af fodtøj hos Eventyr Sport. Det er dansk kvalitet hele vejen igennem, internationalt anerkendt og solgt i mere end 87 lande verden over. Ud over sko og støvler til klatring, hiking og andre udendørs aktiviteter, rummer sortimentet også en lang række fritidssko til både damer og herrer. Mærket er kendt for sin høje komfort og brugen af de bedste materialer. Rent prismæssigt ligger Ecco-mærket i den lidt dyrere ende på selve indkøbet, men sko og støvler holder typisk endog rigtig mange år, og derfor er det reelt set billigt fodtøj.

Regntøj og tøj til al slags vejr

Selv om fodtøjet fylder meget, er udvalget af regntøj og vintertøj også fænomenalt hos Eventyr Sport. Har du først stiftet bekendtskab med butikken, er der ganske enkelt ingen undskyldning for at ligge hjemme i sofaen. Uanset omstændighederne har du alle muligheder for at være klædt på til vejrliget - uanset om de bevæger dig i skove i lille Danmark eller klatrer på stejle bjergsider andetsteds i verden. Og så er det billigt - butikkerne matcher altid billigste priser. Helt klart et besøg værd, hvis du lurer på at bevæge dig uden for hjemmets trygge rammer og opleve naturen på nært hold. (Artiklen er sponsoreret)