GADGETS

tor, 02 jun 2016

Danske YouTube-stjerner inviterer til Gaming-Festival

Fra d. 1. til d. 3. juli samles børn, unge og forældre til Gaming-Festival i København

Fra d. 1. til d. 3. juli 2016 samles mere end 1000 danske børn, unge og forældre, når spilfestivalen GG Festival Summer løber af stablen for tredje gang i Lokomotivværkstedet i København.

(Billede) LAN-arrangementet (Local Area Network, red.) afholdes i år for tredje gang og fejrer den stigende interesse for spilkulturen, herunder YouTube, streaming og e­-sport blandt børn og unge. Til GG Festival Summer kan man dyrke sin gaming-hobby i trygge rammer ligeså tosset man vil, uden at mor eller far løfter pegefingeren. Men selvom GG Festival Summer tager udgangspunkt i en fælles interesse for gaming, er det i lige så stor grad den sociale del af oplevelsen som er det store trækplaster.

”Gaming bliver ofte sat i bås som en asocial og indelukket hobby og det er ærgerligt, da det på lige fod med andre hobbyer også tager afsæt i socialt samvær, leg og kvalitetstid for både børn og forældre. At være til GG festival er som at være del af en stor familie, hvor alle har samme interesse.”

siger Martin Wiinholt, adm. direktør hos Gonzo Media. I løbet af festivalen vil der blandt andet være fælles udendørs barbecue, en kæmpe NERF- bane (skumvåben, red.) samt muligheden for at møde nogle af Danmarks største ”YouTubere”. Ligeledes vil der være en forældrelounge med faglige oplæg og aktiviteter som sørger for at ikke kun børnene får en fantastisk weekend.
None

None

Ikke kun en festival for drenge

Ved seneste arrangement deltog mere end 1000 børn og unge, og faktisk er det langt fra kun drenge, der deltager.

“Vi oplever en stadigt stigende interesse for den online- og spilkultur, der i en årrække blev båret frem af den yngre generation, der er vokset op med internettet som en integreret del af deres hverdag. I de senere år har det dog været bemærkelsesværdigt, at også yngre piger og forældre i stigende grad er blevet bidt af en kultur, der har vokset sig så stor, at vi i dag kan præsentere 3 tætpakkede dages alsidig underholdning for både drenge og piger”

lyder det fra Martin Wiinholt, som ser en tendens til, at den brede befolkning ofte tror at gaming ”kun” er henvendt til drenge.
None

None

Martin Wiinholt, GONZO MEDIA

“At være til GG Festival er som at være del af en stor familie, hvor alle har samme interesse.”

  De godt 1000 festivaldeltagere får ikke kun mulighed for at møde en række af deres YouTube-idoler men også muligheden for at spille mod dem ligesom der fra arrangørernes side er lagt op til, at der både skal være plads til garvede gamere og nytilkomne newbies. På ægte festivalmanér kan man også vælge at købe en teltbillet, hvor man får et telt med i prisen og hermed kan sove, når man har brug for en pause.   Praktisk info: GG Festival Summer 2016 afholdes i år fra d. 1. til d. 3. juli. Billetter kan købes på billetlugen.dk.

Yderligere information og priser

Se Gonzo ́s festivalguide til forældre her

  https://youtu.be/SP_ijtXTwZk?t=7  

Om Gonzo Media.

Gonzo blev stiftet i 2014 af Danmarks største YouTubere og deres agent Martin Wiinholt. Gonzo leverer underholdning 24 timer i døgnet på sociale medier, herunder YouTube, Facebook, Instagram og Twitch. Når Gonzo ikke vi leger on-demand tv-station, hjælper vi med at profilere populære brands på sociale medier, så de kan komme ud til endnu flere mennesker. Gonzo består af YouTube-stjernerne GEX, RobinSamse, Brianfromdenmark, Astrid Olsen, Anna Briand og Benny_1, og bag dem står et hold af erfarne folk inden for medie- og underholdningsindustrien.