GADGETS

tir, 23 feb 2016

Debutsingle fra Tobias Rahim

Tobias Rahim er nu klar med debutsinglen "Luk Mig Op"

Mange kender sikkert bedst Tobias Rahim som den ene halvdel af den succesfulde reggaton-duo Camilo & Grande. Med et broderskab for livet og et utal af lærerige oplevelser i ryggen er den forhenværende Grande nu klar med sit eget personlige projekt. Inspireret af mangfoldighedens komplekse individer dykker Tobias Rahim dybere ned i lyrikkens univers og serverer nærværende og fængende musik direkte fra hjertet.

Som halvt kurdisk og halvt dansk har Tobias Rahim oplevet livet gennem flere verdener. Undervejs i sin opvækst er han stødt på mange samfundslag, hvilket har skabt en empatisk mand, der rummer og hylder mangfoldighedens væsen og individets forskellighed. Samtidig stiller han sig uforstående over for samfundets til tider fordømmende tendens.

”Der er en tendens til at generalisere og sætte mennesker i bås. Jeg kan godt lide at tale med folk og forstå det individ, der gemmer sig indeni os alle. Det er historierne og de mange fortolkninger af virkeligheden, der inspirerer mig.”

fortæller Tobias Rahim.
Tobias Rahims debutsingle i eget navn, "Luk Mig Op", tager netop udgangspunkt i dette samfundsperspektiv, men er også en én-til-én fortælling om en konkret oplevelse fra hans liv. Tobias Rahim har altid lavet musik. I barndommen i Aarhus solgte den empatiske rapper sine rim på hjemmebrændte CD’er i skolegården. Sidenhen er hans musikalske talent vokset og med sange, der stak dybere end reggaetonen tillod, står Tobias Rahim nu på egne ben. I en hel unik forening tager Tobias Rahim udgangspunkt i sin baggrund og livserfaring: Et urbant og ærligt udtryk drevet af hans kærlighed for kunsten i musikken og budskabet i lyrikken. Dette skaber en autentisk lyd, hvor der bag hvert ord ligger ægte, gennemlevet førstehåndserfaring. Samme med vennerne fra gamle dage, Frederik Carstens og Emil Falk, har Tobias Rahim nu produceret de sange, han har båret på i længere tid. Tempo er skruet ned, men budskaberne står krystalklare. Live: Til marts kan Tobias Rahim opleves for første gang på egne ben, når han er support på Thøger Dixgaards Danmarks-tour.