GADGETS

man, 08 apr 2019

Derfor skal du opleve Aarhus

Det kendte kunstmuseum Aros tiltrækker hvert år turister fra nær og fjern.

Den jyske hovedstad Aarhus er en ganske særlig by. Det er der mange, der er enige om. Derfor bør du unde dig selv at besøge byen og gå på opdagelse i gader og stræder. Vi giver her vores bedste tips til Aarhus.

Der er rigtig mange grunde til, at Smilets By er en skøn by – både at besøge og at bo i. Er du i tvivl om, hvad du kan opleve i Aarhus og omegn? Vi giver her vores bedste tips til Aarhus.

Latinerkvarteret

Er du i Aarhus, så må du gå en tur i Latinerkvarteret. De hyggelige brostensgader leder tankerne hen på smukke Paris. Her kan du shoppe i små, skæve butikker, drikke kaffe på fortovscaféer og se det smukke kunsthåndværk, der bliver lavet rundt omkring i kvarteret. Latinerkvarteret er et af de steder i Aarhus Midtby, der bør stå højest på din liste.

Spændende museer

Aarhus er en spændende by at besøge, fordi der er så mange skønne museer. Det mest kendte er nok kunstmuseet ARoS, der hvert år tiltrækker turister fra nær og fjern. Derudover kan du opleve Den Gamle By, der er frilandsmuseum for bykultur. Det ligger i Aarhus Midtby og er let tilgængeligt, når du vandrer rundt i Aarhus. Lidt uden for Aarhus finder du Moesgaard Museum, der er et kulturhistorisk museum. Her kan du blandt andet se Grauballemanden.

Dokk1

Er du i Aarhus, må du også sætte tid af til et besøg i kulturhuset Dokk1, der ligger på havnen i Aarhus. Bygningen rummer blandt andet Aarhus Hovedbibliotek og Borgerservice. Det store kulturhus har desuden et stort udendørs område med legepladser og bænke. Her kan du nyde en kop kaffe eller te fra caféen og kigge på havet og Aarhus. Desuden har Dokk1 hele tiden arrangementer, koncerter og foredrag – måske er du heldig at ramme Aarhus, mens der er en spændende begivenhed.

Skønne hoteller

I Aarhus finder du masser af dejlige hoteller, hvor du kan overnatte, mens du er på besøg i byen. Du kan eksempelvis sove på Hotel Oasia, der ligger meget tæt på banegården i Aarhus. Her kan du også tage på weekendophold eller miniferie. Hotellet er indrettet smukt med nordisk design og kan danne den perfekte ramme om et besøg i Aarhus. Du kan se mere her.

Er du vild med Aarhus?

Hvis du slet ikke kan få nok af Aarhus, så har du måske overvejet at flytte til byen? Hvis det er tilfældet, så kan du bruge Lejlino til at finde din drømmebolig i Aarhus. Du finder både huse og lejligheder på denne boligside. Du finder desuden boliger i mange forskellige prisklasser. Du kan se mere på Lejlino.dk.
None

None