GADGETS

ons, 24 jan 2018

Det trender lige nu

Både mænd og kvinder klæder sig meget fornuftigt ift. årstiden.

Er du klar til en kort guide om, hvad der trender lige nu, og hvad du kan overveje at kigge særligt efter i 2018? Så er du kommet til den helt rigtige artikel, for her er der fokus på, hvad der trender lige nu og nok vil gøre det i den nærmeste fremtid.

Det er selvfølgelig vigtigt ikke at lade sig blænde alt for meget af modetrends, da man også selv skal have en form for originalitet i sin stil. Det er da også noget, man oftest vil have, fordi vi mennesker ser forskellige ud fra naturens side, og du kan derfor roligt lade dig rive lidt med, hvis modetrends er en af dine interesser. Men hvad er det så, som hitter netop nu? Det kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Enkle smykker

Der er ingen tvivl om, at smykker alle dage har trendet, og at det nok også i mange år frem i tiden vil være noget, mange finder interessant. Ift. smykker til mænd har der dog været meget blandede meninger, og imens nogle finder det superflot, så mener andre, at uret er det eneste smykke, en mand skal bære. Det er selvfølgelig op til den enkelte, men man ser i øjeblikket relativt mange mænd, som bærer smykker, og som ikke nødvendigvis har en specielt alternativ stil. Til kvinder handler det mere om, hvor enkelt og simpelt det skal se ud, og i øjeblikket er der helt klart en tendens til, at enkle smykker er populære. Det betyder dog ikke, at de ikke må skille sig ud, men nærmere at de ikke nødvendigvis skal have den store glans over sig. Der findes dog igen rigtig mange undtagelser, så gør dig dine egne overvejelser i den forbindelse. Mangler du smukke smykker? Se udvalget her.

Stabilitet og sund fornuft

Det er helt klart en trend, at man skal tænke fornuftigt og rationelt. Det betyder, at det eksempelvis er populært med meget praktiske sko, som både er gode for kroppen, bliver mindre beskidte og er gode at gå i. Det gælder eksempelvis mærket Ecco, som alle dage har været populært, men som i høj grad også er det nu hos mange. Find Ecco-sko til mænd og kvinder. Den sunde fornuft og stabilitet afspejler sig også i rigtig mange andre ting. Striktrøjer er eksempelvis populært, særligt i de enkle typer, hvilket selvfølgelig både handler om look og fornuft. Derudover ser vi mange, både mænd og kvinder, som generelt klæder sig meget fornuftigt ift. årstiden, hvilket sagtens kan gøres i en smuk stil.

Mindre sjusk

Der var i nogle år en ret klar tendens til, at man skulle klæde sig en smule sjusket, eller det måtte i hvert fald gerne se lidt tilfældigt ud. Det er ikke tilfældet i samme grad mere, selvom man selvfølgelig gerne må have dage, hvor man ikke har stået flere timer foran spejlet. Det handler dog om, at trenden lige nu er mere soigneret og mindre sjusket, som vi tidligere har set det hos begge køn.
None

None