GADGETS

man, 20 nov 2017

Dizzy Mizz Lizzy til Tinderbox

Den danske supertrio Dizzy Mizz Lizzy får følgeskab af de to danske topnavne Carpark North og Alex Vargas

Tredje runde offentliggørelser til næste års udgave af Tinderbox byder på tre stærke danske navne, der gang på gang har bevist deres værd som nogle af landets mest medrivende livenavne.

De sidste par år har været vanvittige for Dizzy Mizz Lizzy, der i 2015 opnåede at spille for omkring en halv million danskere på en turné, der inkluderede en totalt udsolgt indendørsturné og en række store festivalkoncerter. Et af højdepunkterne på turnéen var en koncert på Tinderbox, hvor bandet strålede og leverede så fremragende en koncert, at en del af den er blevet foreviget på den kommende liveplade ”Livegasm!”. Året efter koncerten på Tinderbox udsendte trioen efter en tyve år lang udgivelsespause endelig albummet ”Forward in Reverse”, der udover en førsteplads på albumhitlisten også blev fejret med seks timers P6 BEAT Elsker Dizzy Mizz Lizzy. Udover en fantastisk arenakoncert i København tidligere i år har der dog været stille om bandet på det seneste, hvilket der dog heldigvis bliver lavet om på til sommer, hvor publikums ønske bliver hørt, når den elskede danske supertrio vender tilbage til Tinderbox.

Dizzy Mizz Lizzy spiller fredag 29. juni på Tinderbox

https://youtu.be/_-4NF8J3MzY 2017 har indtil videre budt på en førsteplads på albumhitlisten og en arenaturné for Carpark North, der siden udgivelsen af ”Carstereo” i 2000 har haft en imponerende stribe hits fra ”Transparent and Glasslike”, ”Human” og ”Shall We Be Grateful” til ”32”, ”You’re My Fire” og senest ”Feel So Real”. Elektrorock-trioen er desuden altid garant for energiske koncerter, hvilket publikum får lov at føle i disse dage på bandets igangværende arenaturné. Her er der skruet op til 11 både i forhold til stærke sange, power og produktion med et utrolig imponerende set-up af lys, konfetti og storskærme. Samme energiudladning kan man rolig glæde sig til, når Lau, Søren og Morten vender tilbage til Tinderbox med en sætliste pakket med hits.

Carpark North spiller fredag 29. juni på Tinderbox

Da Alex Vargas i marts 2017 udsendte debutalbummet ”Cohere”, havde han allerede været P3’s Uundgåelige med ”Higher Love” og ”Shackled Up” og vundet prisen som Årets Danske Solist ved Danish Music Awards 2016. Det var en imponerende start på solokarrieren for dansk/chileneren, der som 17-årig flyttede til London for at satse på musikken. Senest har Vargas hittet med ”7 Sins” og ”Inclosure”, og en liveversion af sidstnævnte var aftenens ubestridte højdepunkt, da der forleden blev delt priser ud til Danish Music Awards 2017. Til juni spiller Alex Vargas for første gang på Tinderbox, hvor man kan se frem til at opleve den forrygende sangskriver blande loops og guitarsoloer med sin fantastiske vokal.  

Alex Vargas spiller torsdag 28. juni på Tinderbox

Med tilføjelsen af de tre stærke danske navne er der nu i alt 11 navne på plakaten til Tinderbox 2018, så programmet lige nu er som følger: Alanis Morissette – Alex Vargas – C.V. Jørgensen – Carpark North – Depeche Mode – Dizzy Mizz Lizzy – French Montana – Nik & Jay – Prophets of Rage – Skunk Anansie – Tiësto Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.