GADGETS

søn, 29 nov 2009

Du stinker!

Generelt er festivalgæster ret ulækre og hygiejne er ikke et ord, de kaster om sig i flæng. Vi bringer her vores liste over, hvordan vi vurderer udviklingen af deres personlige lugt i løbet af en festival.

(Artiklen er fra Festivalmagasinet 2009)

Dag 1. Almindelig festivalgænger

Du lugter kun af smøger og lidt øl, som væltede ud over dig i toget. Du har en mindre dunst fra armhulerne af at slæbe alt dit lort rundt og løbe efter offentlige transportmidler. Folk kan holde ud af at være i nærheden af dig. Du kan endda opnå kram uden, at nogen tager væsentlig notits af din lugt. Et truckerbad gør underværker.  

Dag 2: Klammerik

Efter to dage på festival lugter du. Du har hoppet og danset igennem festivalåbningen. Dine fødder har nu deres eget økosystem. Ikke engang en hyæne ville byde sig selv at undersøge dig for at se, om du var spiselig. Din armhuler stinker langt væk af en blanding af sur urin, ammoniak og gammel gymnastiktaske. Sidste chance for at score for et menneske.  

Dag 3: Dranker

Du vågner op i en pøl bræk. Om det er dit eget, er du ikke helt sikker på. Den klaustrofobiske fornemmelse stammer fra det pisvåde telt, som er skvattet sammen i løbet af natten under vægten fra en italiensk pusher, der fik blackout lige omkring jeres teltplads. At kysse med dig er som at snave med en dranker på det lokale torv.  

Dag 4: Hulemand

Du er nu helt op med at tænke over din fysiske præsentation, hvilket ikke går ubemærket hen. Turen i mudderbadet i går aftes, som nok mere var et lorte/pis/bræk/affaldsbad har sat sine tydelige spor. Mudderskorperne falder af i flager. Dine fødder hænger i laser. Neglesvampen er brudt ud. Og du har flere væskende sår fra cigaretbrændinger. Dit hår er så fedtet, at det sidder i klumper og eneste udvej er en total barbering.  

Dag 5: Selvdød kat

Du er nu på et stadie, hvor ingen af dine nærmeste kan genkende dig. Kun artsfæller på festivalen kan skelne dig fra mængden. Dine nedre regioner er et stort rod. Pigerne har på nuværende tidspunkt godt gang i en ulmende blærebetændelse, mens mændenes forhud er så sammenklistret af sæd, urin og afføringsrester, at der skal stærkt opløsningsmiddel til at opnå oprindelig tilstand. Under dine negle sidder rester af 350 personers ekskrementer. Hvis du ikke på nuværende tidspunkt har fået E. coli foråsaget infektion, er du et medicinsk vidunder.  

Dag 6: Opløst kadaver

Du har ikke børstet tænder i uge. Foruden turen i mudderhullet har det været småt med bad. Stanken omkring dig er nu så fed og gennemtrængende, at du kan få fred til at være dig selv. Den sødlige lugt, som man mest forbinder med lig i stærk forrådnelse, brænder i øjnene på folk i din nærhed. Man kan lugte dig, selvom det er en halv time siden, at du forlod rummet. Du er en omvandrende trussel mod verdens klima og burde faktisk destrueres under meget sikre forhold minimum 500 meter under jordens overflade. Det er på tide at tage hjem.  

Alternative hygiejneråd

Brug næseklemme Bad i regnen Hop i havet Sæt prikken over i’et og tag et golden shower  

Af Anders Bernhoft