GADGETS

tir, 07 feb 2017

Eksplosiv elektrorock til Jelling

Carpark North er bandet, der aldrig står stille, hverken på det musikalske eller kreative plan.

Et af Danmarks stærkeste livebands, Carpark North, gæster årets festival med en energisk cocktail af 14 års hits og et lysshow af hidtil usete dimensioner.

Der er lagt op til et brag af en rockkoncert, når Carpark North skal stå på scenen ved Jelling Musikfestival 2017. De er kendt og elsket for deres energiske liveoptrædener og efterlader altid publikum med et fyldt hjerte og et slidt stemmebånd.

Carpark North er bandet, der aldrig står stille, hverken på det musikalske eller kreative plan. På scenen leverer Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge udadvendte og storladne liveshows, der hiver publikum ind i et inferno af lys, kuldegysninger, energi og bunkevis af hits. På det kreative plan formår bandet altid at udfordre genren og til stadighed levere nye sange, der både topper hitlisterne og viser vejen frem.

https://youtu.be/X7Kw6s8CTrk

Siden debutalbummet i 2003, har rockbandet udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ”Human” og ”Save Me From Myself”. Senest udgav de albummet ”Phoenix” i 2014, der bl.a. indeholdt hitsinglen ”32” med Stine Bramsen.

LÆS OGSÅ: "Danmarks største rapper er første navn til Jelling"

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer - og de er nu klar med en omfattende forårsturné. Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2 samtidig med, at bandet for nylig meldte ud, at de i løbet af 2017 vil udkomme med et nyt album. Så mon ikke publikum får fornøjelsen af at opleve nyt materiale når drengene spiller på Jelling Musikfestival sidste weekend i maj.

Så efter et års pause fra den danske livescene er Carpark North nu tilbage - sultne efter at give folket det, de har savnet!

Carpark North føjes således til rækken af navne, der kan opleves på Jelling Musikfestival 2017. Listen af offentliggjorte navne, som optræder på festivalen tæller nu: L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen, SUSPEKT, D-A-D, Gulddreng og Carpark North.

Billetter kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt i Bygningen i Vejle.

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj, i Kr. Himmelfart, d. 24. – 27. maj 2017.