GADGETS

tir, 22 maj 2018

Find hår extensions til enhver type hår

Med en hair extension kan man ikke bare få længere, men også et tykkere hår. (Colourbox)

Der findes mange kvinder, ældre som unge, der ønsker sig et mere fyldigt og længere hår. Ofte hører man en bemærkning som: ”Mit hår egner sig ikke til at være langt!” Men det kan der sagtens gøres noget ved.

Med en hair extension kan man ikke bare få længere, men også et tykkere hår. Nogle har måske så tyndt et hår, at det er blevet et "must" for dem at have hair extensions i konstant, og de bryder sig ikke om at vise sig uden. Det kan dog være noget af en jungle, når man skal finde det rigtige produkt, for det er absolut ikke ligegyldigt hvad man vælger. Der kan være stor forskel på hvilken kvalitet hårproduktet har, og dette har naturligvis også indflydelse på prisen og holdbarheden. Hos Hotinhair.dk forhandles der 100% ægte indisk remy human hair extensions i høj kvalitet. Her er håret nøje udvalgt og kun det bedste bliver anvendt til produktionen af deres hairextensions, og håret indfarves over mange dage for at skåne og bevare den gode kvalitet.
None

None

Hot fusion extensions 60 cm. Pris 114,- kr. Betegnelsen Remy hair betyder, at alle hårstrå vender i samme nedadgående retning, og det forhindrer håret i at filtre. Human hair betyder at det er 100% ægte menneske hår. Deres hår extensions findes i flere forskellige længder 50cm og 60cm, nogle varianter fåes med bølg / krøl / bodywave og andre kun som glat hår. Med hårtrenser er mulighederne mange, en trense kan anvendes til mange forskellige påsætnings metoder, såsom påsyning med Flettemetoden, Ez weft med microringe, de kan også limes fast eller du kan lave dit eget Clips on extensions sæt i præcis de mål som du ønsker.
None

None

Luksus hår trense - hair extension. Pris 699,- kr.       Sortimentet hos hotinhair.dk er utrolig bredt, og de har et meget stort farveudvalg - så man kan være sikker på at finde en matchende extensions farve til sit hår, endvidere kan man vælge imellem et hav af forskellige metoder for påsætning.    
None

None