GADGETS

ons, 15 mar 2017

Fire eksempler på studievenlige jobs

Er du kreativ anlagt kan du søge job som grafisk designer

Er du studerende, og er du træt af at leve af pasta med ketchup? I så fald er det på tide, at du finder et studievenligt job, så du nemmere kan få din økonomi til at hænge sammen. Der er rigtigt mange studievenlige jobs, så det handler blot om, at du skal opsøge mulighederne.

1.  Telefonsælger

Drømmer du om at gøre karriere inden for salg og markedsføring, så vil et job som telefonsælger være mere end oplagt. Det er ikke alle mennesker, der er lige glade for at blive ringet op af en telefonsælger, men det er ikke desto mindre et spændende og udfordrende job. Har du talegaverne i orden, og lyder du troværdig og overbevisende i telefonen, så kan du med sikkerhed få succes som telefonsælger. Du har rig mulighed for at få erfaring med både mødebooking, direct marketing og mange andre interessante discipliner.

2.  Grafisk designer

Er du kreativ anlagt, og nyder du at beskæftige dig med mange forskellige opgaver, så kan du søge et job som grafisk designer. Det vil være en særlig stor fordel, hvis du er rig på idéer og forstår at sammensætte farver og former på den helt rigtige måde. Det er generelt meget afgørende, at du har en god sans for det visuelle udtryk. Drømmer du om at vise dine kreative evner frem og samtidig tjene en skilling, så kan du sende en jobansøgning til et kommunikationsbureau, forlag, reklamebureau eller en helt fjerde type virksomhed. Du kan som grafisk designer f.eks. få til opgave at designe et beachflag, som kan bruges til outdoor marketing.

3.  Barnepige

Hvis du ønsker at arbejde med børn og unge, når du er færdig med at studere, så vil det være en fordel, hvis du har haft et studierelevant job. Du kan f.eks. agere barnepige, så du kan blive klogere på, hvad det vil sige at tage ansvar for et barn. Du kan naturligvis også søge mange andre jobs, hvis du gerne vil beskæftige dig med pasning og / eller undervisning af børn. Det er også nærliggende at søge et job som vikar i en skole eller børnehave.

4.  Lektiehjælper

Besidder du både faglige- og sociale kompetencer, så kan du søge et job som lektiehjælper, hvor du kan blive dygtig til at lære fra dig. Hvis du i fremtiden ønsker at få et job som skolelærer, gymnasielærer eller en helt tredje type underviser, vil det gavne dig, hvis du har praktisk erfaring. Det er fantastisk at lytte og lære, men det er mindst lige så fantastisk at videreformidle viden og lære fra sig. Det vil du med høj sandsynlighed kunne nikke genkendende til, hvis det lykkes dig at få et job som lektiehjælper. (Indlægget er sponsoreret)