GADGETS

ons, 18 okt 2017

Fra bare næver til ketcher

Vil du spille tennis i dag, er der lidt forskelligt udstyr, som du minimum bør have. (Colourbox)

Tennis er i dag en yderst populær sport, som kan dyrkes af folk i aldre, og som ikke behøver at koste "det hvide ud af øjnene". Populariteten skyldes sikkert også de store tennis navne, som jo er celebreties på lige fod med fodboldstjerner og filmskuespillere. Kenneth Carlsen, Frederik Fetterlein og ikke mindst Caroline Wozniacki, er jo danske tennis navne vi alle kender godt.

Selve tennis spillet stammer fra 1100- tallet, hvor det blev spillet af munke i Frankrig, som tidsfordriv og uden ketcher, man slog ganske enkelt til bolden med hånden, og råbte ”Tenez” som betyder ”modtag”, heraf navnet tennis som Englænderne døbte spillet, da det indtog England med storm i de følgende århundreder. Senere udviklede spillerne tykke læderhandsker til at slå med, og i 1500-tallet kom tennisketsjeren til. Ordet ketsjer kommer af det engelske catcher 'fiskenet' af catch 'fange'. De første ketsjere med håndtag, skaft og hoved med strenge stammer fra 1500-t. De lignede snesko og havde strenge af bugskind fra lam eller af tarme fra lam eller køer. Heldigvis er der også her sket en voldsom udvikling på dette område, men på nogle moderne ketsjere har man, ved siden af kunststofstrenge, fastholdt brugen af tarmstrenge. Andre dele af ketsjeren bærer præg af den teknologiske udvikling, som især har taget fart siden slutningen af 1960'erne. Vil du spille tennis i dag, er der lidt forskelligt udstyr, som du minimum bør have. Først og fremmest har du brug for noget praktisk tennistøj, en tennisketcher i god kvalitet og et par ordentlige tennissko, så du undgår skader, samt en taske til at opbevare dit tennisudstyr i. Hos Tennisshoppen finder du havd du skal bruge. Hvad enten det skal være en billig tennisketcher eller det sidste nye skud på stammen,er de specialister inden for tennis og har derfor altid et bredt udvalg af de sidste nye tennisketchere på lager til alle niveauer. Du kan altså både finde tennisketchere til børn, tennisketcher til nybegyndere, den lettere øvede og selvfølgelig tennisketchere til turneringsspilleren. Når du skal vælge ny tennisketcher er der flere aspekter du skal overveje nøje. Hvad er dit niveau? Hvad er dit budget? Hvilken type spiller er du? Hvor tykt et tennisgreb skal du vælge? Hvilken vægt skal tennisketcheren have? Ja, det kan godt være lidt af en jungle at komme igennem.
None

None

WILSON TOUR SLAM LITE. Tennisketcher til dig, der gerne vil i gang, men ikke vil give en formue for det! Pris: 299,00 DKK Det første man ofte kigger på er prisen. I Tennisshoppen findes tennisketchere til alle niveauer, og vi har derfor ketchere helt nede på omkring 300 kroner og så op til de dyreste, som ligger på omkring 2500,-. Det er klart, at der er forskel på disse ketchere i kvalitet, men man ser ofte, at de fleste ligger sig over de 1000,-, da du her får en topketcher, som har alle de fede funktioner, og som kan passe både til nybegynderen og turneringsspilleren, alt efter hvilken vægt man vælger. I dette prisleje finder du både tennisketchere fra Babolat, Wilson og HEAD og disse 3 store mærker har alle noget lækkert at byde på. Er du nybegynder kan 1000,- dog godt være lidt af en mundfuld og vi har derfor også billige tennisketchere, som vil passe til Jeres budget. Tour ketchere fra de forskellige mærker ligger alle omkring 1200,- til 1800,- og her får du de mest udviklede tennisketchere i de bedste materialer. Til sidst har vi selvfølgelig også masser af tennisketcher tilbud, så du kan komme hurtigt igang uden at ofre en formue og måske er du heldig at finde sidste års model til en meget favorabel pris.
None

None