GADGETS

man, 26 feb 2018

Gør dit studieliv nemmere med din smartphone

Gør dit studieliv mere effektivt med forskellige applikationer

Teknologien fylder mere og mere i vores hverdag og især for studerende er det afgørende at have en god computer for at kunne følge godt med på studiet. Men ud over en god computer er det vigtigt at have en god smartphone, da det kan gøre dit studieliv nemmere, som du kan læse mere om her.

Smartphones skaber et nemmere studieliv hos mange studerende

Nærmest alle studerende i dag har en smartphone, som de bruger mange timer på i løbet af dagen. Men en smartphone kan bruges til meget andet end at sende beskeder over sociale medier og spille spil, når du trænger til en pause fra læsningen. Du kan nemlig gøre dit studieliv meget nemmere, hvis du tænker over hvordan du kan bruge din smartphone effektivt i dit studieliv. Nedenfor kommer der et par eksempler på, hvordan du kan effektivisere dit studieliv ved at bruge din smartphone.

Brug din transporttid effektivt

En af de bedste måder at gøre dit studieliv mere effektivt er ved at udnytte din transporttid til at studere. Mange studerende bruger hver dag lang tid i bus, tog eller andre offentlige transportmidler og for mange bliver det spildtid, men du kan sagtens bruge transporttiden på at læse, hvis du bruger din smartphone. Hvis du på forhånd sørger for at have tekster downloadet på din mobil, kan du bruge transporttiden på at læse og dermed bruge tiden effektivt. I toget eller bussen kan der dog hurtigt være meget larm og for mange kan det derfor være svært at koncentrere sig. Men hvis du sørger for at have et godt headset kan du lukke larmen ude og dermed koncentrere dig om at læse og bruge din transporttiden effektivt. Mange foretrækker også at høre musik selvom støjniveauet omkring dem ikke er specielt højt. For mange unge er det nemmere at koncentrere sig med en god sang i baggrunde og du kan derfor bruge et godt headset mange steder og ikke kun når du sidder i et larmende tog. Det er ofte en fordel at vælge et trådløst headset, da du dermed slipper for at have en ledning i vejen. Du kan samtidig finde mange trådløse headsets som er lydisolerende og dermed giver dig den bedste mulighed for at koncentrere dig.

Gør dit studieliv mere effektivt med forskellige applikationer

Det næste du kan gøre for at bruge din smartphone effektivt i dit studieliv er ved at finde applikationer, som du kan bruge i tid studieliv. Hvis du fx læser noget naturvidenskabeligt, er det en fordel at have en lommeregner på mobilen, så du altid kan regne et lille regnestykke. Læser du noget med sprog kan du have en ordbog på mobilen, så du hurtigt kan slå et ord op hvis du sidder og læser. Det er en fordel, da du dermed ikke behøver at tænde din computer for at komme videre med læsningen. Du kan også finde mange andre applikationer der kan gøre dit studieliv nemmere alt efter hvad du læser. Du kan fx finde applikationer der kan scanne papirer, så du kan få dem ind på din mobil eller computer og slippe for at vigtige papirer bliver væk.

Få overblik over ugen med skema og kalender på din mobil

Det sidste, som vi vil nævne her, der kan gære dit studieliv nemmere, er ved at have skema og kalender på din mobil. Mange universiteter har udviklet applikationer, hvor du kan se dit skema og det er en klar fordel at have det på din mobil De fleste har også allerede en kalender på din mobil og det en fordel, for hele tiden at have et overblik over ugen og hvad du skal bruge din tid på. Ud over det vi har nævnt her er der mange andre måder hvorpå din smartphone kan effektivisere dit studieliv. Der vil helt sikker komme mange flere måder hvorpå din smartphone kan gøre studielivet nemmere i fremtiden og hvis du sørger for at holde øje med smartphone nyhed, er du sikret at være opdateret, når der kommer nye applikationer eller funktioner til din smartphone.
None

None