GADGETS

man, 03 jul 2017

Har du booket sommerens ferierejser?

 - Du kan stadig nå det!

Hvis du ikke har planlagt din sommerferie endnu, har du stadig et væld af muligheder for at rejse. Afbudsrejser, er en populær måde at finde en rejse, til en lavere pris end en almindelig rejse. På søgeportaler på nettet får du har et stort udvalg af destinationer, hvor du samtidig kan spare penge på ferien. Vil du nyde sydens sol i Spanien, Italien eller måske Grækenland, er du mere til Storbyferie i Rom, Paris eller London. Følg linket her for at se alle de gode tilbud. På søgeportaler søger du ud fra dine ønsker til afrejselufthavn, destination, rejselængde og dato via et søgesystem, der søger i alle de store rejsebureauers charterrejser. Her kan du finde alle de tilbud, der passer til netop dig og din rejsepartner. Når du søger på afbudsrejser har du mulighed for at finde en billigere rejse, men samtidig får du også fordelen af at kunne rejse spontant. På nettet er der altid gode tilbud på afbudsrejser at finde. Rejseselskaberne vil som regel gerne sælge alle ledige pladser og det kan selvfølgelig ske at den rejse du havde kig på bliver udsolgt, og man kan da heller ikke altid spå om, hvorvidt rejserne bliver billigere jo tættere man kommer på afrejsen.

Vælg mellem store rejseselskaber

Når du søger efter afbudsrejser på nettet søger du hos de store rejseselskaber, der har stor erfaring i at tilrettelægge rejser, så det bliver så bekvemt og afslappende som muligt. Specielt børnefamilier, kan have stor glæde af at vælge at bo på et all-inclusive hotel på ferien. På et all-inclusive hotel, finder du flotte buffeter til alle måltider, og er sikker på at børnene altid kan finde noget de kan lide, selvom I er under fremmede himmelstrøg. Hvis du ønsker all-inclusive hotel, kan du vælge kun at søge på hoteller, der tilbyder all-inclusive. Er du mere til at bestille en fly rejse og selv arrangere overnatning, søger du alene på fly rejser. Skulle du ikke lige finde den rejse du ønsker dig, kan det være en god idé at undersøge om I kan få netop det I søger, ved at vælge en anden afrejselufthavn. Hvis du ønsker at bestille en pakkerejse med indkvartering, vælger du selv om du ønsker at bestille et navngivet hotel, eller om du vil tage chancen og lade dig indkvartere på et hotel, du ikke kender i forvejen. Du kan også vælge at hotellet skal have et minimum af antal stjerner.

Afslapning på rejsen

Det er om sommeren vi får tid til at slappe af med aktiviteter som spil og bøger, vi ofte ikke får tid til i hverdagen. Vi kender alle følelsen af at blive optaget af en bog og gerne lige at ville have den næste side med. Med E-bøger har du mulighed for at have bøgerne med på tablet eller mobilen, på den måde har du altid din bog lige ved hånden, til at fordrive ventetiden i lufthavnen, eller undervejs i flyet. Med et abonnement kan du downloade og læse sommerens yndingslæsestof. På abonnementstjenester finder du et stort udvalg af bl.a. krimier, biografier og klassikere, og der er gode muligheder for at bladre lidt inden du beslutter, hvilken bog du skal i gang med. Du har både mulighed for at vælge at læse bøger, eller lytte til lydbøger. Læs for eksempel Jacob Wendt Jensens nye biografi Lise Nørgaard - de første 100 år - en biografi. Lise Nørgaard er forfatter og journalist, hun har været journalist på Roskilde Dagblad, Politiken. Hun har bl.a. skrevet den folkekære ’Historien om Matador’. Læs meget mere om Lise Nørgaard lige her. (Indlægget er sponsoreret)