GADGETS

tor, 06 okt 2016

Hørertelefoner med seriøst bling

Monster ROC Sport Platinum Pris: 2.195 kr.
Monster har lavet ROC series, som er deres hørertelefoner i samarbejde med Christiano Ronaldo. Det kan i den grad ses på designet, som består af skinnende guld, sølv og sort. Det er alt for bling for mig, men stemmer godt overens med Ronaldos stil.

Anmeldt af: Amir Amirian

Undskyld men jeg er hverken latino lover eller flødedreng. Endvidere virker designet lidt billigt, da det er tydeligt at mærke og se, at hovedtelefonerne er lavet af plastik. Det er knap så elegant når de prøver at udstråle eksklusivitet og stil. De sidder rigtig behageligt, og jeg kan derfor have dem på i utallige timer uden problem. Desværre sidder de lidt for løst til at kunne bruges til sportsaktiviteter, og jeg har vel og mærket et stort hoved. Lydmæssigt gør disse det godt. Der er en god balance, og lyden er klar, hvilket gør det muligt for mig at høre detaljerne i musikken. Jeg kunne dog godt bruge lidt mere sprødhed og skarphed i lyden. Bunden og bassen sidder er virkelig god, og der er smæk på når jeg hører rock og hip-hop. Endvidere mudre lyden ikke når jeg hører støvet musik. Selvom lyden er utrolig god, så ville jeg foretrække Sennheiser Momentum Wireless, hvor der er kælet det mere for detaljerne, og hvor lyden sidder 100% i skabet.
None

None

Det er muligt at styre musikken på venstre side af høretelefonerne. Jeg synes dog denne er meget følsom, og derfor virkede den knap så hensigtsmæssig under cykel og løbeture. Med hovedtelefonerne medfølger en taske og ekstra kabler, såfremt man løber tør for batteri. Personligt synes jeg designet er et kæmpe minus, da man ligner en wannabe dyr dreng. Endvidere findes der hovedtelefoner på markedet der lyder bedre til samme pris.
None

None

None

None

Pris: 1.209 kr. Designet på disse hørertelefoner er en del mere afdæmpet sammenlignet med dem overfor på trods af, at de er fra samme serie. Baggrunden for dette er, at der er mindre overflade at have de hæslige farver på. Jeg kan derfor godt leve med dette design, selvom man kunne gøre det bedre. Lyden på disse hovedtelefoner er virkelig god. Lige som ovenstående er der en god bas og bund, som gør sig godt egnet til rock, hip-hop og EDM, som er perfekt musik til fitness og løb. Endvidere er der en god balance i lydbilledet. Jeg kunne dog godt bruge lidt mere dybde, og klarhed. Jeg synes dog lyden er rigtig god taget i betragtning af, at det er trådløse in-ear. De sidder perfekt i ens øre, og sidder godt fast når man dyrker sport. Endvidere vejer de næsten ingenting og er svedtætte, hvilket gør dem perfekt til sport. Dog lukker den rigtig meget af lyden omkring en ude, og man skal derfor være ekstra opmærksom, hvis man løber inde i byen. I ens pakke medfølger der et etui. Jeg ville være i tvivl om jeg ville have disse eller Plantronics BackBeat Fit. BackBeat er en del billigere, lige så god lyd, men mest af alt egnet til sport, hvorimod disse også kan bruges i hverdagssammenhæng. Dermed behøver man egentlig kun et par in-ear. Hvis jeg skal bruge et par in-ear udelukkende til sport, så ville jeg tage BackBeat Fit.
None

None