GADGETS

tor, 16 nov 2017

Jimilian ønsker alle en sexet jul i år

Jimilian mener at julen er den mest sexede tid på året

Jimilian kaster sig ud i en helt ny disciplin – julesangen – på sin nye single, Pakken, der udkommer fredag. ”Ligesom julemanden kommer med gaver, kommer jeg med Pakken, og den skal nok sørge for, at det bliver en rigtig glædelig jul i år”, lover Jimilian.

Flår papiret af og binder sløjfen op Kalenderlyset drypper på hendes nøgne krop Hun siger, hendes veninde gerne vil være med Hov hov, der blev to lige til jule-tre Jimilians første julesang, Pakken, er langt fra en traditionel én af slagsen.
None

None

På trods af, at det er et downbeat nummer, der på mange måder godt kunne minde om et klassisk julenummer, har Jimilian med linjer som ”lad mig pakke dig ud, jeg gider ikke læse kortet, jeg vil bare se din hud” formået at give teksten et twist, der gør Pakken til alt andet end et traditionelt juletrack.

- Julen er den mest sexede tid på året. Det gælder om at finde en måde at holde varmen på i de kolde vintermåneder, og det er dét, Pakken handler om, forklarer Jimilian.

Men på trods af, at visse tekstbidder tenderer til ikke at være børnevenlige, garanterer Jimilian, at Pakken er en julesang til alle: - Pakken er en sød julesang, og det er min julegave til folket. Den er ”fra alle os i Flex til alle jer”, siger han med henvisning til det lollandske musikkollektiv Flex Music, der er startet af Jimilians bror, Besmir Ismaili. Få en forsmag på Pakken her: Pakken udkommer fredag den 17. november. E-card med lyttelink sendes separat