GADGETS

tir, 31 okt 2017

Karl William fejrer livets chancer på ny single

"Om igen" er navnet på Karl Williams nyeste single der udkommer d. 3/11 2017

Den poetiske P3 Guld-vinder søger nyt musikalsk terræn på den funk-inficerede og opløftende single ’Om igen’. Nummeret peger frem mod et kommende album.

Optræden på Roskilde Festival, millioner af streams på Spotify, deltagelse i ’Toppen af Poppen’ og på scenen som vinder ved P3 Guld. I alle hjørner af det danske musiklandskab har Karl Williams moderne og sensitive soul vundet indpas. Midt i travlheden har den 22-årige sanger fundet rum til at forme nye sange ud af sit konstante tankemylder. Og 3. november 2017 løfter han sløret for singlen ’Om igen’ – der samtidig er en forsmag på hans næste album. I samarbejde med produceren Frederik Carstens har Karl William skabt sit hidtil mest dansevenlige track.

”Jeg har haft en følelse af at skulle fejre noget. Om det er at fejre et farvel eller et goddag, ved jeg ikke,” siger Karl William ærligt og uddyber:

”’Om igen’ kredser om at give tingene en chance til. Det er et nummer, som siger, at du må op på hesten, hvis du er snublet. Jeg håber at hive fat i folks hårtotter og minde dem om, at man får flere chancer i livet. Vi har alle sammen nogle frikort.”

https://youtu.be/fWUDIrXi0Fw Denne oprigtighed har været et adelsmærke for Karl William, siden han trådte ind på scenen. Han kommer ud af det toneangivende hukoas-kollektiv fra Aarhus, der også har fostret navne som Thøger Dixgaard, Tais og Louis Rustum samt producerne Carl Barsk og Frederik Carstens. Han debuterede med EP’en ’Døende i 2014 og vandt allerede det følgende år P3 Talentet ved P3 Guld. I 2016 tog han hovedprisen, P3 Prisen. Karl William har optrådt landet over – inklusiv festivaler som Roskilde Festival og Musik i Lejet. I de kommende uger turnerer Karl William og besøger blandt andet landets største byer. Se datoer og køb billetter her