GADGETS

tor, 11 maj 2017

Kellermensch vender tilbage i eksklusive rammer

Kellermensch, lørdag den 3. marts 2018 i DR Koncerthuset, Koncertsalen (Foto: NA © Type 2)
Efter otte års arbejde på deres andet album 'Goliath' er Kellermensch nu tilbage. Anmelderne hylder albummets kvalitet, og åbningsnummeret 'Bad Sign' har allerede tydeligt vist, at bandets mørke univers er helt unikt. Med det nye album i repertoiret indtager Kellermensch DR Koncerthuset for at give hvad der kun kan blive en intens og kaotisk affære. Det anmelderroste og kaos-dyrkende band indtager landets fineste koncertsal med nyt materiale i baglommen.

Af Søren Henriques Ferdinandsen

Fra kælderen til DR Koncerthuset

I en mørk og dyster kælder befinder Kellermensch sig, og det er her at bandet iagttager og beskuer samfundet og det moderne menneske. Disse iagttagelser danner rammen omkring bandets frustrerede fortællinger om afmagt, forliste forhold, personlige dæmoner og traumer - og nu slæber bandet, for første gang, alle sine dæmoner og problemer med ind i DR Koncerthusets fine koncertsal og kaster dem under et helt nyt lys. https://youtu.be/bfATttP1yss

Kellermensch

Lørdag d. 03 marts 2018 Kl. 20.00, DR Koncerthuset, Koncertsalen Billetter på drkoncerthuset.dk 195,- 245,- inkl. gebyr  

Stormfuld optræden på SPOT 17

Bandet leverede en særdeles hårdtslående og intens optræden på dette års SPOT-festival til publikum og anmelderes store begejstring. GAFFA fremhævede koncerten som et af de bedste på dette års SPOT festival og gav dertil en flot 6/6-anmeldelse. Skribenten afslutter et flot skriv med disse ord: “Kellermensch er tilbage. Efter aftenens koncert på Spot Festival har de efterladt publikum sultne, men kræsne. En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage.”