GADGETS

man, 06 nov 2017

Mads Langer træder ud af komfortzonen på ny EP

"All the Time, Sometimes" udkommer 10. november 2017.

Den forelskede, den melankolske og den politiske Mads Langer får alle taletid på den danske sangers EP, ’All the Time, Sometimes’.

Alsidighed er en dyd for Mads Langer. Og både hans umættelige musikalske nysgerrighed og hans trang til at fortælle vedkommende historier skinner igennem på EP’en ’All the Time, Sometimes.’, der udkommer 10. november 2017. Grundingrediensen er fortsat hans intuitive sangskrivning, men denne gang bliver den suppleret af en dybere urban-tone – inspireret af, at Langer har opholdt sig i London under sangskrivning og indspilning.

”Jeg tror meget på, at nysgerrighed skal være den drivende kraft i et liv som skabende kunstner. Jeg gør meget ud af at konstant udfordre min komfortzone og åbne døre til rum, jeg ikke kender for at udvikle mig,”

fortæller Mads Langer. Lyrisk har Langer eksperimenteret med at være lade sine tekster blive mere direkte, fremfor at arbejde i metaforiske billeder. Vi følger ham fra natklubben til dagen derpå og videre til frustrationen over, hvor meget vi er sammen på de sociale medier i stedet for at være sociale i den virkelige verden. Langer tager os med til LA og hjem på sofaen igen og forholder sig både til det nære og til det længselsfulde. Men også det politiske får plads via sangen ’Dream Assassin’, hvor Langer synger om at tage fremtiden i egne hænder – med musikalsk støtte af et drengekor og Miguel-produceren Alex Nices tungt vibrerende produktion. https://youtu.be/MzLtuXJk6u0 Bag sig har Mads Langer fem albums – senest ’Reckless Twin’, der i 2016 gik direkte ind på albumhitlistens førsteplads. Albummet rummer blandt andet singlerne ’Tunnel Vision’ og ’3AM’. Sidstnævnte er streamet over 20 millioner gange alene på Spotify, toppede airplaycharten i ni uger og blev det mest spillede danske nummer på radio i 2016. Tidligere har han markeret sig både nationalt og internationalt med hits som ’Fact-Fiction’, ’You’re Not Alone’, ’Overgir Mig Langsomt’, ’Heartquake’ og “Elephant’. På koncertfronten har Langer spillet omkring 400 koncerter i ind- og udland de sidste fire år – herunder 10 udsolgte koncerter i træk i Store Vega. Mads Langer har vundet otte Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Man kan opleve Mads Langer ved Danish Music Awards d. 11. November.