GADGETS

ons, 17 aug 2016

Den mindste i flokken er vokset

UE Roll 2 er vandtæt og kan fastgøres på diverse ting. Pris 799 kr. (Tjek pricerunner)

Længe har jeg

været begejstret for de produkter Ultimate Ears spytter ud, og jeg gør jævnligt brug af de enkelte højtaler, såsom til fester eller på kontoret når alle har forladt stedet. Deres mindste højtaler i porteføljen Roll har fået et boost, og er blevet opgraderet ligesom man så Boom blive opgraderet

. Af:

Amir Amirian

Sammenlignet med den gamle er rækkevidden for signalet forstærket med 50 % og lyden er boostet med 15 %. Herudover kan den fås i en lang række forskellige farver og til den medfølger en oppustelig pude, således den kan flyde med i poolen.
None

None

Jeg er forsat rigtig glad for, at den er vandtæt. Det betyder, at den kan tåle at være med til i badet og til pool party uden, at du skal frygte dens undergang. Jeg har selv haft den hængene i badet i et stykke tid, og brugt den som faste badekammerat. Den har en lille elastik, der gør at man kan spænde den fast til diverse ting, såsom en cykel m.v. eller hænge den op, f.eks. på i krog i badet.
None

None

Lyden på denne er ganske fin taget størrelse og pris i betragtning. Balancen er rigtig god, der er en god dybde i lyden og den mudre ikke til. Jeg kunne bestemt godt bruge mere bund i højtaleren, og jeg må sige det er højtalerens eneste svaghed. Det er dog forståeligt taget størrelsen i betragtning. Højtaleren kan spille utrolig højt, men hvis man skruer den for højt op bliver lyden forvrænget og elendig. Derfor skal man spille på et vis niveau for at bibeholde den gode lyd. LÆS OGSÅ: "Højtaleren på størrelse med en øldåse er opgraderet" Forskellen på den og dens storebror Boom er lyden. Dens storebror kan følge med når der bliver skruet op, hvorimod Roll står af. Det man derfor skal gøre op med sig er, hvor højt den skal kunne spille.
None

None

På nær det nye udvalg af farver, så har Roll ikke ændret design. Den har en god batterilevetid og kan oplades med USB. Dermed er den ideel til at have med i en park eller på festival, da man kan oplade via bærbar USB-batteri. Endvidere kan de anbefales at bruge den medfølgende app, der giver en flere muligheder. Slutteligt er den utrolig brugervenlig og intuitiv. Bedst af alt, så koster den det samme som dens forgænger.
None

None