GADGETS

tor, 28 maj 2015

Mr. Swing King bedre end nogensinde før

Fredagsrock med Gnags og Mr. Swing King i morgen på Plænen i Tivoli

Når legendariske Gnags går på scenen til Fredagsrock i Tivoli den 29. maj kl. 22, kan det være en af de sidste chancer for at se bandet live. Med karismatiske Peter A.G. i front er Gnags klar til at indtage Plænen med klassikere som Vilde Kaniner og Mr. Swing King.

https://youtu.be/1cjX37BKvDA Denne fredag giver Gnags koncert til Fredagsrock i Tivoli. Koncerten på Plænen finder sted i forbindelse med turneen

Flashback Tour

, som bandet har varslet kan være afrundingen på deres næsten 50 år lange karriere.

Peter A.G., forsanger i Gnags:

"Vi har aldrig spillet bedre, mere afslappet og fokuseret på samme tid. Måske har det noget med alderen at gøre. At vi ved, hvad vi duer til og har bygget showet op over de kompetencer. Det handler om kvaliteter som energi, livsglæde og humor. Læg dertil et rigtig flot lyd- og lysshow og den selvtillid, der kommer af at blive rigtig flot modtaget. Og Tivoli, det er jo den helt rigtige scene for Gnags. Vi elsker hele stemningen derinde, og der er altid festligt under de kulørte lamper. Vi glæder os til at fyre den af i centrum af København!"

Fra Skjern til Plænen – næsten 50 år med Gnags

I sidste uge tog Gnags hul på deres Flashback Tour, som altså kan være den sidste for drengene fra Skjern. Og når et stykke dansk rockhistorie som Gnags runder næsten 50 år på musikscenen, går det selvfølgelig ikke stille for sig. Showet er bygget op af 25 mand, som sørger for, at det bliver en fest af lyd og lys. Med det gennemførte sceneshow, Gnags’ solide diskografi og en bred fanskare i ryggen er der lagt op til et brag af en musikfest fredag den 29. maj på Plænen. Året er 1966, og fem teenagedrenge venter spændt på at spille deres første koncert i en boghandlers udstillingsvindue i Skjern. Koncerten bliver et tilløbsstykke, og drengene får lokal kendisstatus i hjembyen under navnet Those Gnags. Siden er navnet svejset om til Gnags, og der er skiftet nogle bandmedlemmer ud undervejs – men næsten 50 år senere er Gnags stadig populære. De unge drenge er blevet granvoksne mænd, og med hits som

Vilde Kaniner

og

Mr. Swing King

i bagagen har de taget Danmark med storm et utal af gange.

Fredagsrock afvikles i perioden fra 10. april og frem til den 18. september

Alle koncerter begynder kl. 22.00 og er gratis for Tivolis gæster. Med et Tivoli Årskort, som giver fri adgang til Tivoli, bliver prisen 10,35 kr. pr. koncert. Der er fredagsbar mellem kl. 19.00 og 20.00, hvor der kan købes øl for 15 kr. i Plæne-barerne. Entré til Tivoli indtil kl. 20.00 koster 99,00 kr. / efter kl. 20.00 koster det 139,00 kr. Et Tivoli Årskort koster 290,00 kr.

LÆS MERE HER :Danske og internationale stjerner på Plænen i Tivoli"