GADGETS

tir, 09 jun 2015

Ny Mini Bluetooth Højttaler på markedet

Næste generation i SoundLink® Mini Bluetooth-serien til en pris af 1.699 DKK.

Den ikoniske SoundLink  Mini højttaler – nu med højttalertelefon, længere batterilevetid, flere forbindelsesmuligheder og stemmekommandoer.

Den næste generation i SoundLink® Mini Bluetooth-serien; den nyeste SoundLink®-højttaler har mange flere funktioner og er endnu lettere end før.  SoundLink® Mini II er opdateret med en indbygget højttaler, så du kan modtage opkald på medhør, længere batterilevetid så du kan høre musik hele dagen, flere forbindelser så du kan koble både telefon og tablet til, og stemmekommandoer til nem tilslutning af kilder – og den leverer selvfølgelig stadig den kraftfulde, levende lydkvalitet, som har gjort den til den mest berømte minihøjttaler i verden.  Prisen er 1.699 DKK.  ”
None

None

Familien Mini Bluetooth

"Den originale SoundLink Mini kunne noget helt særligt," sagde Jack Yu, produktchef for Bose SoundLink®-højttalere. "Den var helt enestående, som den var og folk bliver stadig vildt imponerede over dens lyd. Vores ingeniører har holdt fast i ydelse – og samtidig tilføjet flere gode grunde til at forelske sig i denne helt unikke højttaler”

LÆS OGSÅ: "Test af højttalere: Brugervenlighed og kvalitet får point" SoundLink® Mini højttaler II har en indbygget højttalertelefon, så med bare et enkelt tryk på en knap kan du modtage opkald på medhør – og høre hvert eneste ord klart og tydeligt. Når din samtale er slut, starter musikken automatisk igen. Du kan forbinde to Bluetooth-enheder ad gangen, så du kan afspille musik eller andet indhold fra både din telefon og din tablet. Tilkobling har aldrig været lettere. Nye stemmekommandoer gør processen simpel – de guider dig gennem tilkoblingen af den mobile enhed og identificerer enheder ved navn ved hjælp af tekst-til-tale. SoundLink® Mini højttaler II husker de otte senest anvendte Bluetooth-enheder, så du ikke behøver at koble dem til igen. SoundLink® Mini højttaler II er nu udstyret med et forbedret genopladeligt litium-ion-batteri, der holder op til 10 timer – perfekt til dine egne lyttestunder og til lange arbejdsdage. Og for at gøre det hele lettere kan den oplades med de fleste USB-strømkilder og leveres med en opladningsholder, så den er klar til at tage med på farten. Tag den med næsten overalt. Den er holdbar og solid og testet til hverdagens strabadser, både indendørs og udendørs. Den nye SoundLink® Mini højttaler II er stadig den mindste i Boses familie af Bluetooth®-højttalere og har beholdt originalens kompakte størrelse – den vejer 668 gram og måler blot 5,1 cm i højden, 18 cm i bredden og 5,8 cm i dybden. Den er udstyret med det ikoniske anodiserede aluminiumshus, som modstår ridser og fingeraftryk, og inkluderer opdaterede facetdetaljer og et mikroperforeret stålgitter. Den samme lyd, som har sat nye standarder for Bluetooth-højttalerkategorien er stadig hjertet i den nye SoundLink® Mini højttaler II, og den er patenteret og fås kun hos Bose. Patenterede modsatrettede passive lydmembraner er kombineret med to specialdesignede, højeffektive transducere for at levere fyldig, klar lyd med en markant dyb bas. Skru op eller ned for lydstyrken – Bose® digital signalbehandling optimerer outputtet for en balanceret lyd ved alle lydstyrker. "SoundLink Mini II er endnu et eksempel på vores fokus på detaljerne," siger Yu. "Trådløst findes allevegne. Men en bedre trådløs forbindelse – med bedre lyd og design og mere brugervenlighed – er vi altid fokuserede på. Kombinationen af SoundLink Minis fantastiske lyd og udseende med nye funktioner, som er simple, intuitive og perfekt leveret giver endnu et kapitel i vores historie."