GADGETS

tor, 04 jan 2018

Pendler trender i 2018

Der er stor forskel på de forskellige pendler lamper.

Hvorfor er pendel lamper så populære? Og hvor finder du de pendel lamper, som vil skille sig ud i 2018? Dét - og meget andet bliver belyst i denne artikel.

Der hersker ingen tvivl om, at pendel lamper er populære. Pendler kan nemlig anvendes mange forskellige steder som belysning over sofabordet, spisebordet, køkkenbordet, skrivebordet; men også mange andre steder. Som forbrugsgenstand er de både dekorative og funktionelle, og derfor er de som lampe også elsket af mange. Hos webshoppen, AndLight, finder du alt hvad hjertet kan begære inden for pender lamper. De er Nordens førende online forhandler af lamper generelt, og derfor finder du også et stort udvalg af pendel lamper hos dem. Siden 2007 har AndLight hjulpet kunder med at finde frem til lige netop de designerlamper, som passer bedst til deres hjem. Derfor kan AndLight også hjælpe dig med at finde din kommende designer pendel.  

Hvilken pendel lamper skal man vælge i 2018?

Der er selvfølgelig stor forskel på pendler. Ligeledes er der også stor forskel på, hvad den enkelte forbruger har af præferencer inden for pendler lamper. Mange moderne hjem er i dag indrettet meget minimalistisk, hvor de toneangivende farver er hvid og sort. Derfor kan en lidt retro pendel i messing bryde den minimalistiske stil og pifte hjemmet lidt op. Lige præcis denne Duane pendel fra Menu er inspireret af det glamourøse New York fra 1930’erne, hvorfor denne lampe giver et klassisk udtryk til ens hjem. Denne pendel lampe findes selvfølgelig hos AndLight.

Secto 4240

En anden pendel som vil være at finde i mange hjem i 2018 er den storslåede Secto Octo 4240. Denne pendel er fascinerende flot, og giver et behageligt og roligt lys, som passer perfekt til at hænge over spise- eller sofabordet. Secto Octo 4240 er designet af den verdenskendte finske designer, Seppe Koho, som især er kendt for hans design og håndværk af lamper i træ.

Luceplan Hope

Hvis man er til fordums prismelysekroner, men samtidig gerne vil have den nyeste teknologi, så er Luceplan Hope en pendel lampe, som man ikke kan komme udenom. Hope er en af de nyeste pendel lamper fra Luceplan, og den vil helt sikkert blive en ombejlet lampe i 2018. Selve pladerne på denne lampe er slebet, så lyset bliver reflekteret - præcis ligesom på de gamle hæderkronede prismelysekroner. Lyset bliver derfor også gengivet yderst kraftfuldt og krystalagtigt, hvilket gør denne lampe meget unik.

Andtradition Copenhagen SC7

Fra Andtradtion finder man denne roste Copenhagen SC7 pendel. Denne pendel lampe er en del af Copenhagen lampeserien fra Andtradition, som også er én af deres mest populære lampeserier. Andtradtion har en vision om, at skabe tidløst design i verdensklasse, hvilket man i den grad også må sige, de har gjort med denne lampe. Denne pendel er skabt ud fra de mere traditionelle pendel lamper samtidig med, at den revolutionerer i fremtoning og design. Denne lampe kan ligeledes erhverves hos AndLight.

Lightyears Caravaggio Pendel P1 Opal

En anden pendel lampe, som er værd at bide mærke i, er Lightyears Caravagio Pendel P1 Opal. Designet på denne pendel er blødt og minimalistisk, hvorfor lampen også er yderst populær. Lampens dybe skærm er tilmed designet, så lyset ikke blænder - og det er uanset hvor højt lampen hænger. Pendel lampen i opal har tilmed et flot, varmt nedadgående lys, som giver en hyggelig belysning. Nu har du fået et overblik over, hvilke pendelæ lamper, som vi regner med, bliver populære i 2018. Der er tale om nogle pendlere i højeste designmæssige kvalitet. Desuden er fællesnævneren, for alle de 5 ovennævnte pendlere, at de alle kan erhverves hos AndLight.
None

None